Hopp til innhold

17-åring døde etter utforkjøring

17 år gamle Ronja Ailin Pedersen døde natt til fredag av skadene hun pådro seg etter en bilulykke ved Meråker.

Ulykke Meråker

Ulykken skjedde i Meråker torsdag ettermiddag.

Jenta fra Bjerkvik i Nordland var passasjer i en bil som gikk rundt og ble liggende på siden i veibanen da føreren mistet kontrollen.

– Jenta ble sendt til St. Olavs Hospital med alvorlige skader etter ulykken, men livet sto ikke til å redde, og hun døde natt til fredag, opplyser operasjonsleder, Jan Frode Bjørvik, i Nord-Trøndelag politidistrikt til NRK.no.

– Jenta ble kastet ut av bilen i ulykken, forteller operasjonsleder,Ola Hofstad, i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB torsdag kveld.

Politiet fikk melding om ulykken ved 16-tiden torsdag.

Bilføreren, en 19 år gammel mann, ble også sendt til St. Olavs Hospital. Han ble lettere skadet i ulykken, og blir skrevet ut fra sykehuset i løpet av dagen.

Ronja Ailin Pedersen var elev ved Meråker videregående skole, det samme er den 19 år gamle bilføreren. Prest og politi vil være tilstede på skolen i dag sammen med rektor, Kjell Lundemo, for å bistå med informasjon.

Etterforsker bilulykken

Politiet er nå sammen med ulykkesgruppa i Statens vegvesen i Meråker for å kartlegge bilulykken der den 17 år gamle jenta døde, opplyser etterforskningsleder ved Stjørdal lensmannskontor, Jan Erik Svendsen.

Det vil bli foretatt undersøkelser ved ulykkesstedet utover dagen.