Hopp til innhold

- Vi fikk som fortjent

Hovedtrener Per Joar Hansen er ikke imponert etter 3-1 tapet mot Sarpsborg i går.

Video Ranheim fikk bakoversveis

– Jeg synes vi var utrolig passive og svake i 1. omgang. Sarpsborg burde ledet med flere mål, men vi var veldig heldige, sier hovedtrener for Ranheim, Per Joar Hansen til NRK.

Etter fire strake seire gikk Ranheim på et tap i førstedivisjon i går. Til tross for at Ranheim tar toppet tabellen den siste tiden, ble Sarpsborg for sterke på bortebane.

Dårlig førsteomgang

Tom Eirik Breive satte inn det første målet for Sarpsborg etter 26 minutter, og hjemmelaget ledet 1-0 til pause.

– Vi må lære at på dette nivået går det ikke an og ikke være med fra start. Det var vi virkelig ikke i første omgang, så da fikk Sarpsborg lov til å trille ballen. Det sier noe om vår aggressivitet og forflytningsevne, sier Hansen.

Les mer: Ranheim Fotball

Måtte stokke om på kortene

Etter en halvtime ble Peder Winsnes byttet ut med midtbanespiller Geir Holte.

– Det var fordi vi måtte gjøre noe. Peder spilte ikke dårligere enn de andre, men vi fikk satt standarden i 2. omgang og det førte til flere sjanser.

Imponert over spillet

Sarpsborgs trener Roar Johansen er svært fornøyd med sine gutter etter gårsdagens kamp.

–Vi viste fram stor idrett i første omgang, og vi skulle gjerne hatt større uttelling. Men uansett er jeg storfornøyd med å score tre mål, konstaterer hovedtrener for Sarpsborg, Roar Johansen til NRK.

Tar med seg det positive

Til tross for tap velger Ranheim- treneren og ta med seg det postive fra 2. omgang.

–Vi spiller en god andre omgang, og det skal vi ta med videre. Vi klarer ikke å sette sjansene våre mot slutten, og da vinner vi heller ikke fotballkamper. Alt i alt vinner Sarpsborg fortjent, sier Ranheim-trener, Per Joar Hansen.

Video Ranheim fikk bakoversveis