Hopp til innhold

- Det var veldig dramatisk

En kvinne er lettere skadd etter at hun ble knivstukket på Midtre-Gauldal sykehjem

Knivstikking ved Midtre-Gauldal sykehjem

En kvinne ble lettere skadd da en mann tok seg inn på sykehjemmet og knivstakk henne.

Foto: Morten Andersen / NRK

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 06:25 i dag tidlig.

- Vi fikk melding om at en mann hadde tatt seg inn på sykehjemmet og knivstukket en kvinnelig ansatt, opplyser operasjonsleder Morten Stene, ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Ansatte preget

Kvinnen er stukket i armen og er lettere skadd. Hun blir nå tatt hånd om av lege på Støren. Kommunen har nå hatt et kriseteam som har tatt vare på de ansatte på sykehjemmet.

- De er selvfølgelig veldig preget og opprørt over det som er skjedd. Dette er ingen vanlig hendelse her på Støren. Men etter informasjonsmøtet regner jeg med vi kommer i gang med den daglige driften på sykehjemmet igjen, sier ordfører Erling Lenvik til NRK Trøndelag.

Artikkelen fortsetter under bilder

Ansatte informeres av politiet

De ansatte informeres av politiet.

Foto: Ståle Tonning / NRK

Letter etter gjerningsmann

Gjerningspersonen blir beskrevet som ca 25 år og 180 cm høy. Han var iført en mørk hettegenser og grå bukse. Han skal være av utenlandsk opprinnelse.

- Politiet har søkt igjennom sykehjemmet og forsikret seg om at gjerningsmannen ikke lenger befinner seg i huset. Akkurat nå søker politiet rundt på Støren etter personen, sier Lenvik.

Dramatisk

- Det var veldig dramatisk så lenge det var ukjent hvor gjerningsmannen befant seg. De ansatte var redde før politiet kom til stedet. Det bor rundt 80 personer på huset og de var selvfølgelig urolig mens det fortsatt var usikkert om mannen var i huset.