Hopp til innhold

Glimt-treneren tror på skummel kamp

I dag spiller Bodø/Glimt mot bunnlaget Randaberg, men det kan bli vanskelig nok. – Det blir en litt skummel kamp, sier Glimt-trener Cato Hansen.

Video Randaberg - Strømmen 03.04.11

Randaberg - Bodø/Glimt 03.07.11

I utgangspunktet skulle man tro at Glimt var klare favoritter foran møtet med Randaberg. Men til tross for at laget fra Rogaland ligger helt i bunnen av tabellen, med fattige fem poeng - og kun en hjemmeseier - tror Glimt-trener det blir en vanskelig kamp.

– Dette blir en skummel kamp. Det er mange faktorer som gjør at vi må være veldig bevisst. Det er siste kamp før ferien, de er et bunnlag og kampen går på naturgress, så vi må være veldig nøye med forberedelsene, sier Cato Hansen.

– Må ikke tenke på ferie

Video Cato Hansen, trener i Bodø/Glimt

Cato Hansen tar med seg Bodø/Glimt til Rogaland og avslutter første del av sesongen borte mot Randaberg.

Foto: Nyhetsspiller

Randaberg har vært helt ute av det i en lang periode. De brukte sju kamper på å få sin første seier, som kom mot Nybergsund i slutten av mai. Siden den gang har rogalendingene kun tatt ett enslig poeng.

Hansen virker å være mer bekymret for den kommende ferien, enn for motstanderen.

– Vi må fokusere på det vi har gjort bra i det siste. Samtidig må vi legge bort tankene på ferie, så ikke gutta mister konsentrasjonen, sier han.

Når dommeren blåser av kampen mot Randaberg tar nemlig Glimt-gutta en velfortjent (?) ferie.

– Vi har sju dager ferie, og i de dagene har alle spillerne fått en individuelt treningsopplegg. Men vi kan ikke ta ferie i ordets rette forstand, for vi må fortsette å være i rett modus hvis vi skal gjøre det bra utover den lange høsten, sier Glimt-treneren.

Møter gamle kjente

For Cato Hansen blir turen til Rogaland og en tur tilbake til gamle trakter. Han var spillende trener i Stavanger fra perioden 2007 til 2009. Før det spilte han et par sesonger i Bryne.

– Det er masse kompiser og venner av meg der nede. Jeg kjenner stort sett det som kryper og går i fotballmiljøet der nede, sier han.

Uansett hadde det vært kjærkomment med tre nye poeng for Glimt. Før kampen mot Randaberg har gultrøyene plassert seg midt på tabellen og det er ikke mer enn fem poeng opp til lederlaget, HamKam.

Eneste forandring på lag fra sist kamp mot Mjøndalen blir å finne i midtforsvaret. Martin Bjørnbak pådro seg en hjernerystelse i den kampen, og byttes ut med Karl Morten Eek.