Hopp til innhold

Her er gjestene til kveldens Ytring TV

Gjestelisten til kveldens Ytring TV er klar – du kan sende inn spørsmål til dem allerede nå.

Hvilke tema er ‘ferdig snakka’ i norsk offentlighet?

Ytring TV: Ferdig snakka

Kveldens sending av Ytring TV starter på slutten. I alle fall den mulige slutten: Problemstillingen vi har jobbet ut fra, er «hvilke tema er ‘ferdig snakka’ i norsk offentlighet?»

Marte Michelet

Dagbladets debattansvarlige Marte Michelet er blant gjestene i kveld.

Foto: Dagbladet

For eksempel: Burde norske debattredaksjoner gjøre som LA Times, som tidligere i høst gikk ut og sa at de ikke lenger ville trykke innlegg fra lesere som mener det ikke finnes bevis for menneskeskapte klimaforandringer? Vi publiserer i dag en kronikk fra skribent Eivind Trædal, der han skriver at «vi trenger ikke flere leserinnlegg eller kronikker om hvorvidt klimaendringene er menneskeskapt».

Trædal møter i kveldens Ytring TV Aftenpostens debattredaktør Erik Tornes og nestleder i miljøorganisasjonen Zero, Kari Elisabeth Kaski, til debatt om dette.

gunnar tjomlid

Forfatter og blogger Gunnar Tjomlid er blant gjestene i kveld.

Foto: Privat

I tillegg vil vi diskutere hvilke andre spørsmål norsk offentlighet mener seg ferdige med. Her stiller lederen for KrFu, Emil André Erstad for å snakke om hvor han mener det er for trangt i norsk offentlighet, og hvilke grunner det kan være til det. Han skal snakke med Therese Sollien, journalist i Dag og Tid, forfatter og blogger Gunnar Tjomlid og Marte Michelet, debattansvarlig i Dagbladet.

Hvilke tema mener du burde være ferdig snakka? Send innspill og spørsmål til gjestene i kommentarfeltet her, eller under sending på www.nrk.no/ytring.

I tillegg kan seerne stille spørsmål til NRKs debattredaktør Kyrre Nakkim på chat.

Se sendingen og les spørsmål og kommentarer i chat og på Twitter.