Send oss din Ytring

Her finner du retningslinjer, epostadresser og lengdebegrensninger for debattinnlegg til NRK.no.

Send oss din Ytring
Foto: Anatoliy Babiy

NRK.no/Ytring er en redaksjonelt styrt nettside for meningsutveksling om nyheter, samfunns- og kulturspørsmål. Vi prioriterer tilsendte tekster etter kriterier som aktualitet, relevans og viktighet. Send ditt bidrag til ytring@nrk.no

Vi ber deg oppgi fullt navn, telefonnummer og hvordan du vil tituleres ved en eventuell publisering. Legg også ved et portrettbilde av deg selv.

Våre tegnbegrensninger er som følger:

  • Kronikk/hovedinnlegg: Maks 5000 tegn, inkludert mellomrom.
  • Kortinnlegg/replikk: Maks 3000 tegn, inkludert mellomrom.

Ytring-redaksjonen svarer alle så raskt som mulig, og senest innen tre virkedager. Men vi publiserer bare et begrenset utvalg av artikkelforslagene vi får tilsendt.

Dersom vi ikke antar ditt innlegg, vil du få et standardsvar av oss. Vi har dessverre ikke tid til å begrunne avslag.

Dersom vi antar ditt innlegg, forbeholder vi oss retten til å redigere det.

Vi publiserer kun innlegg som er sendt eksklusivt til oss. Gi oss derfor beskjed dersom artikkelen din er sendt til andre medier.

Debattinnlegg honoreres vanligvis ikke, men det gjøres enkelte unntak for kronikkskribenter som ikke skriver i egenskap av sin institusjons- eller organisasjonstilknytning.

Det er viktig for oss å heve kvaliteten i nettdebatten. Derfor inviterer vi deg til å bidra i våre kommentartråder. Dersom vi publiserer teksten din på våre nettsider, oppfordrer vi deg spesielt til å delta i debatten om ditt innlegg.

Med vennlig hilsen,

Halvor Finess Tretvoll
Debattredaktør NRK.no