Ny storopptreden for Ylvis i USA

Suksessen i USA fortsetter for brødrene Ylvisåker i Bergen. Tirsdag herjet de på nytt med revestrekene sine, denne gang i stjerneshowet «Dancing With The Stars».

ABC's "Dancing With the Stars" - Season 17 - Week 11

REVESTREKER: Bård og Vegard Ylvisåker fremførte «The Fox» under finalen av det amerikanske tv-showet «Dancing With The Stars».

Foto: Adam Taylor / ABC via Getty Images

Selv om megahiten «The Fox» daler på Billboard-listen, elsker amerikanerne fortsatt revehiten fra de to bergenserne.

Tirsdag kveld var Ylvis igjen å se på tv i prime-time, denne gang på ABC, da de fremførte «The Fox» på den store finalen av danseshowet «Dancing With The Stars», den amerikanske utgaven av «Skal Vi Danse».

LES OGSÅ: Ylvis opptrådte for Statoil-folket

– Ylvis stjal showet

– Foxing awesome. Ylvis stjal showet, skriver nettstedet Hollywood Life etter opptredenen, hvor fire deltakerpar i showet danset mens Ylvis-brødrene sang iført de nå velkjente revekostymene.

Også dommerne i konkurransen var iført revemasker under fremføringen.

Det er ikke første gang deltakerne gjør revestreker på tv. Tidligere denne sesongen danset alle parene til Youtube-hiten, men da uten Ylvis til stede i studio.

På Youtube er det nå like før Ylvis-brødrenes store slager runder 250 millioner visninger.

«Glee»-stjerne vant

Ylvis var for øvrig ikke eneste gjesterartist i studio. Også smørsangeren Enrique Iglesias og countrypop-bandet Lady Antebellum var hentet inn for å underholde de amerikanske tv-seerne i mellom slagene i dansekonkurransen.

Vinneren av finalen i danseshowet ble Amber Riley fra tv-serien «Glee», foran Corbin Bleu og Jack Osbourne.

Høsten har vært travel for Ylvis-brødrene. Fredag i forrige uke sang og danset de foran en halv milliard tv-seere på det asiatiske musikkshowet «MAMA» i Hong Kong, hvor Ylvis også fikk pris som årets beste internasjonale artist .

I dag vant Ylvis prisen for beste internasjonale artist i Asias største musikkshow, MAMA, i Hongkong.

Ylvis vant pris for beste internasjonale artist