Hopp til innhold

Bookmakerne forventer Brækhus-seier

Skal en tro spillselskapene, er det svært lite sannsynlig at Cecilia Brækhus mister alle tittelbeltene sine til Inna Sagajdakovskaja i Moskva i kveld.

Cecilia Brækhus på vei til innveiing før kampen mot russiske Inna Sagajdakovskaja
Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Brækhus er ventet å gå i ringen rundt klokken 22.00 i den russiske hovedstaden.

Ventet er det også at hun forsvarer sine tittelbelter mot sin russiske motstander. Oddsen på bergenseren står hos de fleste bookmakerne på mellom 1,02 og 1,04, mens det kan være en potensiell gullgruve å plassere penger på Sagajdakovskaja-seier, som står i opptil 10,00 i odds.

Det er ventet at 36 år gamle Brækhus forsvarer sine tittelbelter i kampen mot Sagajdakovskaja. Fredag var de to inne til innveiing, og Brækhus kom seg greit innenfor weltervektgrensen (66,7 kilo) da hun veide inn til 66,3 kilo.

Sagajdakovskaja, som i utgangspunktet bokser i super weltervekt, veide inn til 66,2 kilo.

– Hun virket klar. Jeg tror hun likte det hun var med på, og fikk et ekstra kick av det, sa Brækhus til NTB om sin russiske motstander like etter innveiingen.

Ubeseiret

Oddsen sier litt om favorittstempelet til «The First Lady». 36-åringen er fortsatt ubeseiret på sine 33 proffkamper, mens Sagajdakovskaja har sju seirer på like mange forsøk som proffbokser.

Russeren gikk sist kamp i desember 2017 da hun slo Jennifer Retzke på teknisk knockout. Retzke tapte for øvrig på poeng mot Brækhus i 2014.

Jevn finalekamp

Hovedkampen mellom Oleksandr Usyk og Murat Gassijev er ventet å bli en jevn affære. Det gjenspeiles også på oddsmarkedet.

Flere bookmakere klarer knapt å skille oddsen mellom de to cruiservektbokserne som bokser finalen i World Boxing Super Series på Olympiastadion i Moskva.

Usyk og Gassijev er ventet å gå i ringen rundt klokken 23.00 norsk tid. Hele stevnet sendes på Viasat 4.