Reddet ung gutt ut av ruinene

Ved hjelp av gravemaskiner og hendene fjernet medlemmer av hjelpeorganisasjonen De hvite hjelmer restene av den sammenraste bygningen for å redde ut en ung gutt.

En ung gutt blir reddet ut av ruinene etter en bygning kollapset etter flere luftangrep i Kafr Takhraim, i Idlib-provinsen.

VIDEO: En ung gutt ble reddet ut av ruinene fra en kollapset bygning i byen KAfr Takhraim. De siste dagene skal Idlib-provinsen ha blitt rammet av flere kraftige bombardementer.

Natt til mandag ble den syriske byen Kafr Takhraim rammet av flere luftangrep, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights. Flere sivile ble drept i angrepene.

I natt startet hjelpearbeidere fra De hvite hjelmer arbeidet med å redde sivile som ble begravd av ruinene.

Bilder fra sosiale medier som Reuters har verifisert viser syriske hjelpearbeiderne som bruker gravemaskiner og slegger til å fjerne ruinene etter en bygning hadde kollapset etter luftangrepene i Kafr Takhraim, i provinsen Idlib.

Ut av mørket henter hjelpearbeiderne fra De hvite hjelmer ut en mørbanket og skadet ung gutt som hadde vært fanget under ruinene.

Begravd i ruinene

Ifølge en journalist fra nyhetsbyrået AFP ble syv personer drept etter angrepene mot byen Kafr Takhraim. Tre boliger, en kommunal bygning og en stadion ble rammet av angrepene som skjedde like etter midnatt, ifølge en av journalistene fra AFP.

Mandag morgen jobbet fortsatt hjelpearbeidere med å hjelpe beboerne ut av ruinene.

– Huset til søsteren min sto her. Hun og datteren hennes er døde. Det samme er en annen familie, fortalte Abu Mohammad til AFP.

Letingen etter overlevende fortsetter over tolv timer etter luftangrepet i Kafar Takharim

RUINER: Letingen etter overlevende blant ruinene i Kafr Takhraim fortsatte langt ut på dagen i dag.

Foto: OMAR HAJ KADOUR / Afp

SOHR: – Flere sivile drept

Den britisk-baserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) opplyser at 16 sivile, deriblant tre barn, er drept i flere luftangrep mot Idlib-provinsen i Syria, som kontrolleres av opprørere.

Hjelpearbeidere letter etter overlevende i Kafr Takharim i Idlib-provinsen

LETER: Flere områder i Idlib-provinsen ble rammet av luftangrep. Ifølge SOHR var det russiske og syriske fly som sto bak angrepene.

Foto: AMMAR ABDULLAH / Reuters

Eksilgruppa hevder at byen Khan Sheikhun, som ligger sør i provinsen, ble rammet av flere luftangrep i dag. Sju personer skal ha blitt drept i angrepene, blant de drepte er to kvinner og et barn, opplyser SOHR.

Ifølge SOHR var det russiske og syriske fly som sto bak dagens angrep.

Idlib kontrolleres av «Army of Conquest», en allianse av opprørere og jihadister, som inkluderer opprørsgruppa Jabhat Fath Al-Sham (tidligere Jabhat al-Nusra).

Ifølge SOHR har provinsen blitt rammet av kraftig bombardement de siste dagene. Siden torsdag skal 44 sivile ha blitt drept, elleve kvinner, og ni barn skal være blant de drepte.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt