Nødanrop fra Tiger Woods' hjem

En kvinne skal ha blitt fraktet til sykehuset etter et nødanrop fra Tiger Woods hjem i Florida i natt.

Tiger Woods
Foto: Andrew Brownbill / Scanpix/AP

Brannvesenet i Orange kommune i Florida rykket i natt ut etter et nødanrop fra den profilerte golfspillerens hjem.

Nødanropet er det andre fra Tiger Woods hjem på kort tid. Sist galdt nødanropet Woods selv, da han hadde krasjet bilen utenfor huset sitt.

Denne gangen mottok brannvesenet nødmeldingen klokken 02.36 bekrefter Genevieve Latham, talskvinne for brannvesenet, overfor den amerikanske avisen Los Angeles Times .

Blond kvinne til sykehus

Flere nyhetssider rappporterer at en blond, middelaldrende kvinne skal ha blitt fraktet til sykehuset Health Central i Ocoee, skriver nyhetskanalen Wesh.com som også samarbeider med CNN og NBC News.

Tiger woods

En kvinne ankommer sykehuset på en båre. Ifølge Wesh News er dette kvinnen som ble hentet i Tiger Woods hjem.

Foto: Scanpix/Reuters

Latham sa først at det ikke var indikasjoner på at noen ble fraktet videre til sykehuset. Nå går hun tilbake på dette og bekrefter at en person ble sendt til Health Central.

Hun vil ikke gå ut med identiteten til pasienten. Skadeomfanget og omstendighetene rundt er ikke kjent.

Fulgte ambulansen

En sort Cadillac Escalade, lik bilen Woods krasjet utenfor hjemmet sitt, dukket opp på sykehuset i Ocoee kort tid etter nødsamtalen, ifølge den lokale TV-stasjonen Wftv.com .

Sjåføren skal ha vært en blond kvinne.

Nettstedet Tmz.com spekulerer i om det kan ha vært Woods' svenske kone Elin Nordegrens mor, som er sendt til sykehus. Hun skal for tiden være på besøk hos datteren i Florida.

Utroskapsrykter

Tiger Woods måtte forrige uke til det samme sykehuset i Ocoee og få behandling for skader i ansiktet etter at han krasjet i en brannhydrant og et tre i naboens hage.

Etter bilulykken har utroskapsryktene florert rundt Tiger Woods.

Ryktene har villet ha det til at skadene Woods fikk i bilulykken, oppsto da kona Elin gikk løs på Tiger, etter at avisene skrev at han har vært utro, og at han krasjet fordi hun slo løs på bilen med en golfkølle.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT

Siste nytt