NRK Meny
Normal

Karadzic ville kurere verden

På en hjemmeside forteller Radovan Karadzic at hans "Human Kvantum Energi" hjelper mot forskjellige plager og sykdommer. Nyhetsbyrået AFP meldte i går at det er sådd tvil om hjemmesiden er ekte.

Radovan Karadzic
Foto: REUTERS TV / REUTERS

Mandag kveld ble det kjent at Radovan Karadzic var arrestert. Han brukte dekknavnet, Dragan David Dabic, og gikk fritt rundt i Beograds gater.

Han holdt mange forelesninger innenfor naturmedisin-feltet og publiserte flere artikler og diktsamlinger mens han var på flukt.

Les: Karadzic ville være bohem

Karadzic-kuren

- Utallige prosesser i oss, som alle de kroppslige funksjonene vi er avhengige av, påvirkes av forskjellige typer energi blant annet kosmisk energi, kvantumsenergi og ånder.

Stopp i energiflyten fører til at man mister livskraft, som igjen er begynnelsen til alle plager og sykdommer. En blir ikke bedre uten at balansen er gjenopprettet. Balansen gjenopprettes ved hjelp av HQ- ENERGI (Human Ouantum Energy).

Dette skriver Radovan Karadzic på sin egen nettside om hans HQE. Metoden skal kunne hjelpe deg mot de fleste plager og sykdommer. Behandlingen består av blant annet akupunktur, homeopati og ayurveda.

Den mest ettersøkte krigsforbryteren i verden skrev på sin egen nettside:

- Kom til oss med helsen din, så vi kan gjøre den bedre og sterkere, slik at du kan leve et bedre liv og lettere takle livets hindringer.

Løser de fleste plagene

Nettsiden er svært innholdsrik, tydelig, setningene er formulert godt, og det er lett å bli dratt inni hans univers.

Karadzic skriver videre hvor viktig det er å ta vare på sin egen kropp. Han viser til at kroppen består av 40-50 liter vann og hvor viktig det er å drikke vann som ikke er forurenset. Det tar 5-7 måneder før alt vannet i kroppen er skiftet ut, skriver han.

Noen av plagene og sykdommene som det er mulig å kurere ved hjelp av "HQE" er: seksuelle plager, depresjon, diabetes, astma, epilepsi...

- Menneskene har rett til å streve mot en bedre helse. Å være yngre og penere er et naturlig ønske. Man kan utsette aldringen og forlenge ungdommen, heter det på nettsiden.

Kjemper mot utleveringen

Ifølge BBC er det nå klart at Radovan Karadzics advokat, Svetozar Vujacic, vil anke avgjørelsen om å utlevere ham til Haag-domstolen.

Financial Times skriver at Karadzic ble tatt ved hjelp av tips fra MI6 og CIA.

Les også: Karadzic skal føre eget forsvar

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt