Kaller ryktesprederne tosker

Sarah Palin slår tilbake mot partifellene som sprer historier om henne:
- Angrepene er ondskapsfulle og feige. De som sprer disse historiene er tosker.

Sarah Palin

Sarah Palin.

Foto: BRIAN SNYDER / REUTERS

Historiene om Sarah Palins kunnskapshull om geografi og politikk har sirkulert i dagene etter republikanernes valgtap - og angrepene kommer fra egne rekker.

Palin skal ha sagt at hun ikke visste at Afrika var et kontinent og skal ikke ha visst hvilke land som er medlem av NAFTA ( North American Free Trade Agreement)

Les: Slår tilbake mot Palin-rykter

- Smålig og umodent

I går slo Palin selv tilbake mot ryktemakerne og sier det er feigt å komme med slike påstander anonymt:

- Utsagnene er tatt ut av sammenhengen og det er ondskapsfullt. Det er smålig, umodent og uprofesjonelt, og de folka er tosker hvis de tror de kommer unna med dette. De tar ting ut av konteksten, for så å spre det ut på nasjonale nyheter, sa Palin til CNNs korrespondent.

En kilde som har forberedt Palin i forkant av intervjuer og debatter, sier at Palin ikke kan ha fulgt med på en eneste politisk debatt i landet de siste ti årene.

- Nektet å holde tale

Ifølge CNN hadde Palin planer om å holde en innrømmelsestale tirsdag kveld foran folkemengden i Arizona Biltmore i Phoenix Arizona. McCains seniorrådgiver Steve Schmidt skal ha nektet henne å gjøre det, blant annet på grunn av en stigende irritasjon blant noen av McCains støttespillere. De mener Palin i det siste er blitt mer opptatt av sin egen framtid, enn i McCains kampanje. Palin selv benekter disse påstandene.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt