NRK Meny
Normal

Her er kveldens nye antrekk

Både prins William og hans kone Cathrine har skiftet til mer dansevennlige antrekk og er klare for fest på Buckingham Palace.

Prins William, Catherine og prins Charles

Prins William og Catherine, og prins Charles og Camilla, er klare for fest på Buckingham Palace.

Foto: POOL / Reuters

Catherine, hertuginnen av Cambridge

Catherine, hertuginnen av Cambridge, har skiftet til en ny hvit kjole før kveldens fest.

Foto: POOL / Reuters

De nygifte har returnert tilbake til Buckingham Palace og er sammen med 300 spesielt inviterte klare for fest og avslørende taler når slottet nå er gjort om til et festlokale.

Etter å ha blitt viet i Westminster Abbey, blitt hyllet på slottsbalkongen og gitt folket det første offentlige kysset som mann og kone, og deltatt på den offisielle mottakelsen med 650 gjester på Buckingham Palace, skal de nygifte slå ut håret med familie og venner.

Catherine: Har hatt en fantastisk dag

I kveld er det klart for den mest eksklusive bryllupsfesten - 300 personer er invitert. Etter å ha hatt litt tid for seg selv på Clarence House, har de nygifte nå returnert til Buckingham Palace.

Prins William har skiftet til smoking, og hans Catherine har på seg en ny hvit kjole av Sarah Burton, som også designet brudekjolen. Håret er utslått med løse krøller.

– Jeg er glad for at været holdt seg. Vi har hatt en fantastisk dag, sa Cathrine, ifølge Sky News.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Prins William og Catherine

Catherine og hennes ektemann prins William kjørte i kveld tilbake til Buckingham Palace. Catherine hadde skiftet og slått ut håret.

Foto: PAUL HACKETT / Reuters

Fritt fram for prins Harry

Blant dem som deltar på festen, er ikke dronning Elizabeth. Hun forlot slottet etter lunsjmottakelsen og lar prins Charles det nygifte paret stå for avslutningen på den store dagen.

Dermed går også dronningen glipp av talen til prins Williams forlover, hans bror prins Harry. Det kan kanskje gjøre at talen blir enda mer fornøyelig for de andre gjestene.

Prins Harry har nemlig uttalt at han vil gjøre sin eldre bror flau, men han var redd han måtte legge bånd på seg dersom dronningen var til stede. Det slipper han nå.

Prins Harry og Pippa Middleton

Prins Harry og Pippa Middleton skal ha vært med på å planlegge festen.

Foto: POOL / Reuters

På festen skal også brudens far, Michael Middleton, holde sin tale til datteren og svigersønnen.

650 kvadratmeter stort diskotek

Kvelden inkluderer drinker, middag, taler og dans, skriver ABC News. Tre rom skal være satt av til festen, deriblant et eget avslapningsrom hvor slitne gjester kan ta en pust i bakken.

Et større rom på 650 kvadratmeter gjøres om til diskotek.

Philippa «Pippa» Middleton, søsteren og forloveren til Catherine, er selv festplanlegger og skal ha hatt en finger med i spillet i forberedelsene til kveldens fest. Ryktene sier at hun har sørget for at diskokuler pryder det ærverdige slottet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt