- Som om ingenting har skjedd

- Det er mye politi i gatene, men ellers virker det nesten som om det ikke har skjedd noe, forteller Minda Holm. Hun er i Moskva for studentradioen Radio Nova.

Folk krysser broen over elven Moskva

Mye synlig politi er eneste tegn på at det har skjedd noe.

Foto: Misha Japaridze / Scanpix/AP

Hun var i området da hun fikk høre om bombeeksplosjonene .

- Eldre mennesker er litt oppskaket, og noen er sikre på at det er tsjetsjenere som står bak. Politiet unngår å spekulere, og mange sier at de ikke vet mer enn at det var to kvinner som sto bak eksplosjonene. De yngre tar det roligere enn de eldre, forteller Minda Holm. Hun er ute og lager reportasje i områdene ved metrostasjonene.

Minda Holm

Minda Holm jobber for studentradioen Radio Nova

Foto: Thea Urdal

Lukter røyk

- Det lukter litt røyk i gatene, men det er bare metrolinje 1 som er stengt. De andre linjene er åpnet igjen etter eksplosjonene. Det virker som om folk stoler på informasjonen fra myndighetene. Den går ut på at det ikke er noen grunn til panikk, forteller Holm.

Oppslag forteller at linje 1 er stengt på grunn av tekniske problemer. Det var samme beskjed som Marina Zubko fikk, da hun befant seg på en av nabostasjonene .

Travel metro

- Folk er rolige. Det virker nesten som om det ikke har hendt noe i det hele tatt. Trafikken rundt metro-stasjonene er omtrent så travel som vanlig, sier den norske studenten Minda Holm i Moskva.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt