Overlevde etter å ha fått metallstang gjennom hodet

En 24 år gammel bygningsarbeider fra Brasil overlevde etter at han fikk en nesten to meter lang metallstang gjennom hodet.

Jernstang gjennom hodet

Eduardo Leite viste ingen tegn til komplikasjoner etter at legene fjernet metallstangen.

Foto: GBRTV

Jernstang gjennom hodet

Legene opererte Leite i fem timer.

Foto: GBRTV
Eduardo Leite med jernstang gjennom hodet

Bildet viser hvordan stangen gikk gjennom hodet.

Foto: RICARDO MORAES / Reuters

Ikke bare slapp mannen unna med livet i behold, men etter en fem timer lang operasjonen, kjente han nesten ingen smerter.

Ulykken skjedde forrige onsdag da Eduardo Leite ble truffet av en metallstang på arbeidsplassen. Stangen falt fra femte etasje i en bygning der han jobbet. Den gikk gjennom hjelmen og boret seg inn i hodeskallen og ut mellom øynene.

Kona kunne ikke tro det

Legen Luiz Essinger som jobber ved Miguel Couto-sykehuset i Rio, forteller at legene utførte en vellykket operasjon på 24-åringen onsdag da de åpnet skallen og fjernet stangen.

– Det som er imponerende, er at Leite var bevisst da han ankom sykehuset. Han fortale meg også hva som hadde skjedd, sier Essinger.

Dagen etter operasjonen var Leite våken og i stand til å spise som normalt. Han skal knapt hatt vondt i hodet, skriver nyhetsbyrået AP.

Leites kone sier hun ikke kan fatte hvordan mannen hennes overlevde ulykken etter å ha sett bildene fra ambulansen.

– Selv om han hadde en stang gjennom hodet og var dekket med blod, så han helt uberørt ut. Det er helt utrolig, sier hun.

SISTE NYTT

Siste nytt