NRK Meny
Normal

15 drepte funnet i haug i Mexico

Politiet i Mexico fant mandag 15 døde personer i haug utenfor en butikk vest i landet. Det blir antatt at de døde er skutt og drept i kamper mellom narkobander.

Døde personer i Michoacan i Mexico

Noen av ofrene fra massakren i delstaten Michoacan i Mexico ligger under teppet. På andre, mer brutale bilder, ligger de døde i en haug, dekket av plakater med truende beskjeder.

Foto: Afp

Minst 13 av de drepte, som ble funnet i delstaten Michoacan, var halvnakne, skriver nyhetsbyrået AFP.

Dumpet langs motorveien

Ofrene, som ble funnet sammen med truende beskjeder, var dumpet langs en motorvei i utkanten av byen Zitucuaro omtrent 160 kilometer vest for Mexico by.

Minst tre av ofrene skal ha vært mindreårige. Tilstanden til de døde kroppene tyder på at det er flere dager siden de ble drept.

Delstaten Michoacan er hjemstaten til Mexicos president, Felipe Calderon. Michoacan har vært relativt rolig siden politiet drepte sjefen i La Familia-kartellet i desember 2010.

46.000 drept på fem år

Delstaten hadde de i lengre tid vært ridd av vold mens narkobandene utkjempet kriger om kontrollen over lukrative smuglerruter og marihuanaåkrene vest i Mexico.

Over 46.000 mennesker har blitt drept i narkorelatert vold siden president Calderon innledet sin kamp mot kartellene for fem år siden.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt