Hopp til innhold

Vil gå fra dør til dør etter drapet i Melhus

Politiet planlegger å snakke med alle naboene i området hvor den drepte kvinnen på Melhus bodde.

Politiet til stede på åstedet tirsdag morgen

Politiet sperret av åstedet hvor kvinnen ble funnet drept.

Foto: Lars Erik Skjærseth / NRK

– Vi vil foreta en rundspørring i området i løpet av et par dager. Da vil vi snakke med beboerne i området om de eventuelt har sett noe som kan være av interesse, sier påtaleleder Per Morten Brobakke

Politiet har allerede avhørt flere familiemedlemmer og andre som var til stede på åstedet da politiet kom dit i 21-tiden mandag kveld.

– Vi ønsker å snakke med enda flere i området for å kunne bringe så mye informasjon på bordet som mulig, sier Brobakke.

Fengslingsmøte i dag

Det var i 21-tiden mandag kveld at politiet i Melhus rykka ut og fant en 27 år gammel afghansk kvinne drept inne i leiligheten sin. Kort tid etter ble hennes jevngamle ektemann arrestert og sikta for forsettlig drap.

Det er kjent at kvinnen ønsket å skille seg fra mannen og at de bodde på forskjellige adresser. Kvinnen levde med voldsalarm etter å ha anmeldt ektemannen for trusler.

I avhør har siktede forklart at han oppsøkte bolige til kvinnen i forbindelse med at han skulle hente parets felles barn på to år. Under dette besøket skal det ha blitt et basketak mellom de to som endte med at kvinnen døde.

Mannen vil i løpet av dagen bli framstilt for varetektsfengsling. Han har sagt ja til fengsling, men foreløpig har han ikke tatt stilling skyldspørsmålet.

Påtalemyndigheten ønsker å fengsle mannen i fire uker.