Trondheims-Ørn vant toppkampen

Trondheims-Ørn slo Røa 1-0 på bortebane lørdag og leder dermed serien med fem poeng.

Kristin Lie

Røa slo Trondheims-Ørn ut av cupen på Lede forrige helg, men denne gangen var det Ørn-jentene som trakk det lengste strået i en jevn kamp.

I første omgang var det Røa som skapte mest, men etter pause kom Trondheims-Ørn mer med i kampen og Kristin Lie scoret det avgjørende målet etter 71 minutter. Trine Nordgård Stensaas skjøt i tverrliggeren, og Lie var kjapt fremme på returen.

- Vi flyttet opp midtbaneleddet og endret kampbildet med det, sa Ørn-trener Gøril Kringen til TV2 etter kampen.

- Det var en fantastisk jobb av hele laget, sa Kringen som spesielt framhevet keeper Ingrid Hjelmeseth.

Fem poengs ledelse

Trondheims-Ørn leder serien med fem poeng foran Kolbotn og Røa når det står tre serierunder igjen. Ørn har igjen Amazon Grimstad (h), Liungen (b) og Kolbotn (h), og har dermed skaffet seg en alletiders sjanse til å bli seriemester igjen.