Trailervelt i Snillfjord

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

En trailer med fisk veltet på fylkesvei 714.

Fylkesvei 714 var fra klokka 1743 stengt mellom Hemnskjelbrua og Storvasshammertunnelen ved Mjønes på grunn av et trafikkuhell. Kokka 1940 meldte Vegtrafikksentralen at veien var åpnet i et felt, og klokka 2040 var veien ryddet og åpen for fri ferdsel.

Et utenlandsregistrert vogntog

Årsaken til stenginga var at en semitrailer med fisk hadde veltet, kjørt i en fjellvegg og sperret veien. Det skal ikke ha vært andre kjøretøy involvert i ulykka, og det er ikke meldt om personskader.

Politiet fikk melding om velten ved 17-tida.

– Det skal være et utenlandsk vogntog som har veltet og sperre veien fullstendig, sa operasjonsleder hos politiet i Sør-Trøndelag, Astrid Metling.

Ingen omkjøringsmuligheter

Ifølge veitrafikksentralen vil det ta lang tid å få vogntoget opp på veien igjen. Det er ved 1830-tida kø av biler i nærmere en kilometer i hver retning fra ulykkesstedet.

– Bilberging er på vei dit og vi vil prøve å få åpnet et felt så snart som mulig, sier vaktoperatør Erling Drangholt ved Veitrafikksentralen.

Det er ingen omkjøringsmuligheter på stedet, og han anbefaler reisende å følge med på veitrafikksentralens nettsider før de legger ut på reise til eller fra Hitra.

Punktering mulig ulykkesårsak

Det er uklart hva som er årsak til ulykka, men Veitrafikksentralen har fått opplyst at det ser ut til at trekkvogna har et punktert framdekk.

Klokka 1940 kunne Drangholt melde at bergingsmannskap hadde fått flyttet vogntoget slik at et kjørefelt kunne åpnes for trafikk. Det var da lange bilkøer i begge retninger og trafikken ble dirigert manuelt forbi ulykkesstedet.

Klokka 2040 var veien ryddet og åpen for fri ferdsel.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.