Trafikkaos på glatt føre

To biler var involvert i et trafikkuhell på fylkesvei 65 ved Kvåle i Orkdal og to vogntog sto på tvers i veibanen ved Forve bru og Snillfjordkrysset på E39. Glatte veier skapte kaos i Sør-Trøndelag.

kvåle

Den ene føreren som var involvert i trafikkulykka på fylkesvei 65 ved Kvåle hadde ikke gyldig førerkort og vil bli anmeldt.

Foto: Google maps

Den ene personbilen som var involvert i ulykka på fylkesvei 65 hadde problem med å komme seg opp en bratt, og bilen som passerte skled inn i den. Ingen av de involverte ble skadet.

Føreren av bilen som sto fast var en mann i 20-årene. Han hadde ikke gyldig førerkort og vil bli anmeldt.

Politiet opplyste at det var svært glatt på stedet og Vegtrafikksentralen måtte sende ut strøbil.

Vogntog på tvers i veibanen

Det ble flere problem i trafikken som følge av glatt føre.

På E39 vest for Forve bru i Sør-Trøndelag sto et vogntog på tvers i veibanen. Veien ble stengt, og trafikken måtte kjøre via fylkesvei 714 og Snillfjordvegen. E39 ble åpnet igjen etter noen timer.

Også ved Snillfjordkrysset på E39 sperret et utenlandsk vogntog veien. Bilberging ble sendt til stedet og trafikken ble dirigert om Knyken. Klokken 16.45 melder politiet at veien er åpen igjen. Vegtrafikksentralen har strødd på stedet.

Har du bilder av trafikken der du er? Del ditt bilde med oss på Instagram ved å bruke emneknagg (hashtag) #nrktrøndelag. Eller send oss en mail til trondelag@nrk.no.

NRK oppdaterer saken

Laster Twitter-innhold