Hopp til innhold

Strandberg på eksklusiv «gratisliste»

– Det er hyggelig å være på en slik liste, sier Rosenborgs Stefan Strandberg. Han er sammen med blant annet Sami Khedira og Dani Alves på avisen The Guardians liste over Europas 15 mest spennende Bosman-spillerne.

Stefan Strandberg og Tomas Malec

– Det skal være noe veldig, veldig bra som skal få meg til å dra fra Rosenborg. Vi får se hva som skjer, sier Strandberg. Stopperen er en av de mest attraktive spillerne på ny liste

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Det er et blogginnlegg skrevet av tidligere sportsdirektør i AS Monaco Tor-Kristian Karlsen for den engelske avisen The Guardian som lanserer Strandberg som et godt kjøp.

I artikkelen skriver Karlsen at Strandberg er et godt alternativ for de budsjett-bevisste klubbene og at midtstopperen har ønsket seg til utlandet i lang tid.

Videre skriver Karlsen følgende:

– Strandberg er god med ballen, leser spillet intelligent og er dyktig til å holde hodet kaldt, skriver Karlsen.

Han trekker også frem at midtstopperen er tidligere kaptein på U21-landslaget og har tre landskamper på seniornivå.

Strandberg: – Hyggelig

Den 24 år gamle midtstopperen har kontrakt med Rosenborg ut juli i sommer. Allerede i fjor sommer begynte ryktene å gå om at han skulle forlate RBK. I september var Strandberg i Tyrkia for å forhandle, men det ble ingen overgang til klubben Eskisehirspor.

SOCCER-SPAIN/ Barcelona's Lionel Messi and Dani Alves celebrate a goal against Osasuna during the Spanish first division soccer match at Camp Nou stadium in Barcelona

Strandberg får blant annet selskap av Dani Alves på The Guardians liste.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Nå er Strandberg nok en gang i flere klubbers søkelys og en overgang kan bli aktuell. Midtstopperen synes det er smigrende at han er på listen til Karlsen sammen med blant annet Sami Khedira, James Milner og Dani Alves.

– Det er hyggelig å være med på en slik liste. Tor-Kristian Karlsen har peiling på fotball, sier Strandberg til NRK.

Kan bli værende i Rosenborg

Strandberg forteller at en eventuell overgang avhenger av hvem som er interessert.

– Det skal være noe veldig, veldig bra som skal få meg til å dra fra Rosenborg. Vi får se hva som skjer, sier Strandberg.

Strandberg forteller at han har løpende med Rosenborg om situasjonen og en eventuell ny kontrakt.

– Jeg har vært i møter med Rosenborg og vi har en løpende dialog, men det er ingenting som er avklart. Vi får se hva som skjer, sier Strandberg.