NRK Meny
Normal

Stod Volley kan bli historiske

Onsdag kveld spiller volleyballjentene i Stod Volley sin første europacupkamp på hjemmebane.

Onsdag kveld møter Stod Volley de ungarske mesterne Vasas Obudas i returoppgjøret i Steinkjerhallen.

Stod-jentene er klare for europacupkamp i Steinkjer onsdag kveld.

Noen mil nord-øst for Steinkjer ligger en bygd litt utenom det vanlige. Et busstopp på veien mellom Steinkjer og Snåsa med egen bensinpumpe og nærbutikk. Velkommen til Stod - volleyballbygda.

Onsdag kveld møter Stod Volley de ungarske mesterne Vasas Obudas i returoppgjøret i Steinkjerhallen. Hvis Stod Volley vinner, blir de det første norske laget i europacupens 3. runde.

Når klubben spiller europacup engasjerer det alle de 1200 innbyggerne i bygden, og Stod-ledelsen håper på publikumsrekord.

Vant debutkampen

Stod-jentene vant den første kampen i Budapest. Etter en jevnspilt kamp på to og en halv time, gikk Stod Volley av med seieren 3-2.

Med hjemmepublikummet i ryggen håper Stod-jentene på avansement i europacupen. Der venter det bosniske laget Jedinstvo Brcko.

Ifølge Stod Volleys hjemmeside stiller de med fullt lag i kveld. Opplegger Paulina Szpak er friskmeldt og klar til kampen.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.