NRK Meny
Normal

Seks personer involvert i bilulykke i Skogn

Seks personer er involvert i ei bilulykke på gamle E6 ved Skjerveshøgda mellom Skogn og Ronglan. To barn som satt i bilene er fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital.

Bilulykke i Skogn

Seks personer er involvert i en kollisjon mellom to biler ved Skjerveshøgda på fylkesvei 111 i Skogn. To helikoptre fra luftambulansen er på stedet.

Foto: Terje Næss / NRK

De skal begge ha vært ved bevissthet, men det er uklart hvor hardt skadet de to barna på fem og sju år er.

– Det er to personbiler som har kollidert på fylkesvei 111, og det satt tre personer i hver av bilene. De to barna satt i samme bil. Fire av de seks som var involvert blir tatt hånd om av helsepersonell på stedet, sier Ulf Bertil Wiseth, operasjonsleder hos politiet i Nord-Trøndelag.

Ifølge vitner på stedet var noen tydelig blodige etter sammenstøtet. Folk fra alle nødetater er på stedet, og to helikoptre fra luftambulansen kom til ulykkesstedet.

Brudd på vikeplikten

Ulykken skal ha skjedd da en av bilene svingte inn på fylkesvei 111, og det er ifølge politiet mistanke om brudd på vikeplikten.

– Vi har ikke fått meldinger om at det var stor fart involvert, og det skal heller ikke være glatt på ulykkesstedet, sier Wiseth.

Bilene skal ha fått store materielle skader.

Bilulykke Skogn

Begge bilene skal ha store materielle skader etter sammenstøtet.

Foto: Terje Næss / NRK