Sakshaug løp inn til seier i BDO-mila

Ola Sakshaug fra Selsbakk IF ble vinneren av BDO-mila i klassen for menn mellom 20 og 34 år.

BDO-mila på Festningen.

SE VIDEO: Løpet fant sted på Kristiansten festning i Trondheim og dette var det 5. året på rad at BDO-mila ble arrangert.

Arrangementet er et årlig terrengløp i samarbeid med Skilandslaget og lokale idrettslag. Løpet fant sted på Kristiansten festning i Trondheim og dette var det 5. året på rad at BDO-mila ble arrangert. Flere fra skilandslaget var med på løpet, blant annet Nicklas Dyrhaug som endte på en 4.-plass med tida 33:35.0.

Sakshaug kom inn på tida 32:09.0, og var nærmere 20 sekund før Trond Ørjan Eide fra Strindheim IL. Henning Mæhle fra NTNUI var cirka 40 sekund fra han og tok tredjeplassen med tida 33:13.2.

– Det var hard konkurranse på slutten. Abdulaziz Ebrahim fra Strindheim IL pleier som regel å slå meg, men jeg tok han på 10 000-meteren på 17. mai, og i dag følte jeg meg sterkere enn han, sier Sakshaug til NRK.

Abdulaziz Ebrahim fra Strindheim IL fra klassen for menn mellom 35 og 39 år kom inn på tida 32:09.7. Altså like etter Sakshaug.

I klassen for kvinnene mellom 20 og 34 år var det Cathrine Hustad fra Ugla skole som gikk av med seieren. Hun kom inn på tida 40:04.0.