NRK Meny
Normal

Omkom i snøskuterulykke

En mann i 20-årene omkom tidlig i morges i en snøskuterulykke på Gåsbakken i Melhus.

Snøskuterulykke på Gåsbakken i Melhus
Foto: Ståle Tonning / NRK

Politiet fikk melding om ulykken som skjedde like ved Gåsbakken sentrum i Melhus sør for Trondheim like før kl. 05.30 i morges, forteller operasjonsleder hos politiet i Sør-Trøndelag, Bjørn Handegard.

- Politi, brannvesenen og ambulanse kom på stedet ikke så lenge etter at vi fikk meldinga. Etter kort tid kunne de konstatere at det var en dødsulykke.

Snøskuterulykke Gåsbakken i Melhus

Teknikere fra politiet på plass på ulykkesstedet. Bilde tatt utenfor politiets sperringer. Man ser presenningen som ligger over snøskuteren, og stolpen som ble truffet.

Foto: Ståle Tonning / NRK

I følge politiet skal føreren ha kollidert i en stolpe på et jorde. Politiet har så langt ingen vitner til ulykken.

– Vi er nå ferdig på åstedet, og har tatt forklaring fra personen som fant mannen, sier lensmann i Melhus, Tor Kristian Haugan til NTB.


25-åringen var på vei fra et hus der han hadde vært sammen med noen venner kvelden og natten før. Personen han var på vei for å besøke, hørte et smell og meldte fra til politiet.


– Det er for tidlig å si noe om hva som har skjedd ennå. En obduksjon vil ikke bli foretatt før mandag 29. desember. I tillegg har vi igjen å snakke med en del vitner, blant annet dem som var på stedet han reiste fra, forteller Haugan.


– Det er veldig spesielt at noe sånn skal skje på julaften. Dette skjer også i et lite og sammensveiset samfunn, så det er mange som blir berørt, sier lensmannen.

Gåsbakken, Melhus kommune
Foto: NRK