Mann slått i ansiktet med en gjenstand

Politiet har pågrepet en mann etter en grov voldsepisode i Trondheim lørdag kveld. Offeret ligger på St. Olavs Hospital med alvorlige ansiktsskader.

Vold i Trondheim

Politiet brukte en time på å finne gjerningsmannen etter at en person ble utsatt for grov vold i en bolig i Trondheim lørdag kveld.

Foto: Henrik Sundgård, NRK

Naboer ringte politiet i 20-tiden lørdag kveld da de hørte bråk fra en leilighet i området Angeltrøa/Tunga i utkanten av Trondheim.

– Vi fikk melding om en alvorlig voldsepisode, der en mann skal ha blitt slått i ansiktet med en gjenstand, forteller operasjonsleder Wiktor Pedersen ved Sør-Trøndelag politidistrikt til NRK.no.

Politiet ønsker foreløpig ikke å si noe om hva slags gjenstand som ble brukt.

Mannen blødde fra ansiktet da han ble fraktet til St. Olavs Hospital.

– Vi har snakket med sykehuset som sier mannen har alvorlige ansiktsskader, sier Pedersen i 22.30-tiden lørdag.

Samtidig som ambulansepersonell fraktet den skadde mannen til St. Olavs Hospital, rykket politiet ut med skjold til adressen der volden skal ha skjedd.

Lette en time etter mistenkt

De fikk raskt kontroll på en kvinne som skal ha vært vitne til hendelsen, men lette med hundepatruljer og flere politienheter etter den mistenkte mannen.

Rundt en time senere ble mannen pågrepet på Selsbakk i Byåsen-området, altså på andre siden av Trondheim by, rundt en mil fra åstedet.

– Mannen skal ha fått skyss fra åstedet, sier operasjonsleder Pedersen.

Den mistenkte er sent lørdag kveld inne til avhør. Fornærmede har ikke kunnet bli avhørt på grunn av helsetilstanden.

– Foreløpig vet vi veldig lite om foranledningen. Vi rakk ikke å snakke med fornærmede, og vi har så langt ingen vitner som har sett hele opptrinnet, sa innsatsleder Per Ivar Olsen på åstedet tidligere på kvelden.

Krimteknikere kom til stedet rundt klokken 22.00.

De involverte personene skal være i 30-årsalderen.

Krimteknisk

Krimteknikere er kommet til leilighetskomplekset i Trondheim der en mann skal ha blitt slått i ansiktet med en gjenstand.

Foto: Henrik Sundgård, NRK