Mann operert etter knivstikking i Stjørdal

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble påført stikkskader i Stjørdal. Den skadde ble i dag operert ved St. Olavs.

Laster kart, vennligst vent...

– Det går tilsynelatende bra med den skadde mannen. Vi vet ingenting om motivet, men det skal ha vært en uoverensstemmelse. Siktede blir avhørt i morgen og da blir det tatt stilling til om han skal fengsles eller ikke, sier Operasjonsleder Lars Letnes til NRK.

Politiet fikk melding om saken i 07-tiden lørdag morgen og den nærmeste tiden vil det bli gjort avhør av vitner som var til stede da hendelsen skjedde.

«Sår i magen»

Hendelsen skal ha skjedd på et soverom i en privat bolig litt utenfor Stjørdal sentrum. Politiet vil ikke gå nærmere inn på hvor hendelsen skal ha skjedd.

– Den skadde mannen meldte selv fra om skaden, og politiet rykket ut sammen med ambulanse. Den vi tror er gjerningsmannen ble pågrepet på stedet, sa operasjonsleder Ulf Bertil Wiseth i Nord-Trøndelag politidistrikt til NRK i morges.

Ukjent våpen

Politiet kan foreløpig ikke fastslå om mannen er stukket med kniv, eller om noe annet er brukt.

– Det er ikke gjort noe beslag av våpen, så dette vet vi mer om når siktede er avhørt i morgen, sier operasjonsleder Lars Letnes til NRK.