NRK Meny
Normal

Mann funnet død etter sykkeltur

Politiet: – Alt tyder på at dette er et tragisk uhell.

Laster kart, vennligst vent...

En mann ble funnet død natt til mandag. Politiet mistenker ikke noe kriminelt.

Politiet startet søket søndag kveld, etter at en mann i 50-årene hadde vært savnet i flere timer. Han ble funnet i en skråning rundt klokken 01.00 natt til mandag.

– Han var på en sykkeltur med hunden sin, men på ettermiddagen kom hunden hjem alene, uten eieren. Da ante familien uro, sier etterforskningsleder Annar Sparby, ved Stjørdal lensmannskontor.

Det var Stjørdalens Blad som først omtalte saken.

Ulykke

Hendelsen skjedde i Forradalen, som ligger i Stjørdal kommune. Ifølge etterforskningslederen fant de mannen, og sykkelen i en skråning.

– Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak. Han må på en eller annen måte ha mistet kontrollen, og sykla utenfor den ujevne grusveien. Vi fant han delvis i elva, sier Sparby.

Hjelmen var knust, og teorien til politiet er at mannen har slått hodet kraftig mot en stein, som forårsaken at han døde.

Venter på obduksjonsrapporten

Politiet venter nå på svar for å utelukke at andre ting har skjedd. Ulykkesgruppa i Statens vegvesen er også koblet inn.

Video fra Trøndelag

På samenes festdag må den fineste stasen på. Ella (6) og lillebror Jovna gjør seg klar for feiring.
Et rådyr forvillet seg inn på flyplassen på Røros og måtte reddes ut av ansatte på lufthavna.
Marius Helmersen jobber som automatør ved Sykehuset Levanger. På fritiden bruker han all ferie og en halv million av egen lomme for å kjøre motorsykkel i ørkenen.