Mann (58) savnet i Trondheim – filmet på overvåkingskamera

Den savnede 58-åringen i Trondheim er fanget opp av overvåkingskameraer ved Teknobyen nær Øya mellom klokka fire og fem søndag morgen.

Letemannskaper i Trondheim

LETER VIDERE: Mannskapene gjør seg klare til å lete videre etter den savnede 58-åringen.

Foto: Erland Knutsen / NRK

Mannen ble meldt savnet av familien sin utpå dagen på søndag. Mannskaper har lett etter han i områdene Øya, Elgeseter gate, Skansen og Ila. Rundt 25 personer leter nå etter mannen.

Ifølge politiet skal det ikke være mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

– Vi har observasjoner på noen nye kamera ved Teknobyen. De bekrefter både tid og retningen som var kjent fra før. Han går videre sørover forbi Teknobyen, sier operasjonsleder i politiet, Rune Brandmo.

Foto av den savnede 58 år gamle mannen i Trondheim. Han er savnet fra området Nidarø.

ØNSKER TIPS: Politiet går i samråd med familien ut med dette bildet av den savnede mannen. De ønsker tips på telefon 02800.

Foto: Politiet

Observasjoner

Et SeaKing redningshelikopter er satt inn i letingen. 58-åringen ble sist sett i 03.30-tida natt til søndag, og både frivillige, samt mannskaper fra brannvesen og politi har lett etter mannen.

– Vi har noe observasjoner fra kamera, som viser at han var ute og gikk. Vi har sjekket nærområdet og på arbeidsstedet hans, sier Brandmo.

Politiet har søkt etter mannen med hund. Patruljer og etterforskere prøver i tillegg å samle inn bilder fra overvåkingskameraer i et større område.

– Hvis noen vet at de har kamera, så er det fint om de hjelper oss og gir tips om det, sier operasjonslederen.

Finsøk med hunder

– De vil foreta finsøk i områder hvor vi har lett, for det er flere plasser hvor det er ulendt og vanskelig å lete, sier Brandmo,

Nå ber han folk være observante og melde ifra hvis de ser mannen.

– Da han sist ble sett hadde han på seg flerfarget lue, sort midjelang dunjakke og mørke bukser. Mannen bruker runde briller, og er 173 centimeter høy, sier Rune Brandmo til NRK.