Kjøpte lodd i Verdal – tok ikke telefonen da Norsk Tipping ringte

30 personer ble superlotto-millionærer lørdag kveld, men søndag formiddag var det fortsatt seks personer som Norsk Tipping ennå ikke har fått tak i.

Vinnarrekka i Lotto, laurdag 6.august 2016

VINNERE: Fire trøndere ble lottomillionærer lørdag kveld. Her er vinnerrekken fra 6. august.

Foto: Norsk Tipping

Lørdag kveld ringte Norsk Tipping på Hamar rundt til en rekke nordmenn for å fortelle dem at de har blitt superlott-millionærer.

En av vinnerne er en mann som hadde kjøpt loddet sitt i Verdal, men søndag formiddag var han uvitende om at han var vinneren av hele 1,16 millioner kroner.

Nå har imidlertid Norsk Tipping fått tak i millionæren som ble svært overrasket da de ringte.

– Jeg tror ikke på spill og vinnerlykke. Det var min kone som hadde spilt, og det var hun som fikk meg til å lverere kupong, skal han ha sagt til Norsk Tipping.

Dermed er det nok et lodd kjøpt i Verdal'n som har gitt vinnerlykke.

– Vinneren var fra Akershus, men om de hadde dratt til «vinnerbygda» i ens ærend for å kjøpe lottokupong vet vi ikke, sier Sverre Houmb i Norsk Tipping til NRK.

Hjertebank

I tillegg vant en kvinne fra Åsen samme gevinst. Hun var imidlertid i nærheten av telefonen da Norsk Tipping ringte.

– Nå fikk jeg hjertebank. Jeg tror jeg besvimer snart, nå ble jeg både glad og skjelven. dette var litt av en overaskelse, skal kvinnen ha sagt da hun ble oppringt ifølge spillselskapet, skriver Trønder Avisa.

Hadde telefonen på lydløs

For første gang siden 4. november var det spillere som hadde seks rette inkludert lykketallet. To av vinnerne er fra Levanger og Melhus

Begge to vant lørdag kveld nesten 4 millioner hver.

– Vi sitter og feirer en familiebursdag her, og snakket akkurat om dette. Han spurte om jeg hadde telefonen på i tilfelle Norsk Tipping skulle ringe, og jeg sa at jeg hadde telefonen på, men den var skrudd på lydløs. Det er nesten ikke kan til å tro, sier 47-åringen fra Levanger til Norsk Tipping, ifølge Adresseavisen.

Fjøsstellet først

Mannen fra Melhus tok den gledelige nyheten med litt mer ro og forteller til Norsk Tipping at feiringen blir mer laber lørdag kveld på grunn av fjøsstell søndag morgen.

Likevel trodde han ikke helt sine egne øyne da han fikk nyheten om at han hadde blitt 4 millioner kroner rikere.

– Jeg så tallene men var ikke sikker på om det var riktig. Jeg har ikke hatt tid til å tenke så mye på det ennå, men jeg snakket med en kamerat og ba han komme bortom og ta en titt sammen med meg for å sjekke at det var riktig, sa 62-åringen fra Melhus til Norsk Tipping lørdagn kveld.