Kårbolig i Verdal totalskadd i brann

Det foregår nå etterslukking i en bolig i Leirådalen. Ingen ble skadd i brannen.

Laster kart, vennligst vent...

– Det er ikke fare for spredning, men vi har ikke kontroll på brannen, sa Lars Ole Øye ved brannsentralen i Namsos til NRK klokken 19.00.

Klokka halv ni sier Øye at de har hatt kontroll på brannen en god stund.

– Huset er totalskadd. Vi driver nå med etterslukking, og det arbeidet vil fortsette utover kvelden.

Store brannmannskaper på stedet

Brann i kårhus i Leirådalen
Foto: Hanne Elnes

Brannmannskaper fra Verdal, Levanger og Inderøya har vært på stedet. Brannvesenet har fremdeles fem enheter på gården, som ligger i Leirådalsvegen i Verdal.

Det var folk inne i huset da brannvesenet fikk melding om brannen klokken 17.54, og det var beboerne selv som varslet.

– Vi ga dem streng beskjed om å komme seg ut. Vi fikk en ny telefon fra folk på stedet klokken 18.02, og da var alle ute, forteller Øye.

Ifølge operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Ulf Bertil Wiseth, var det kårfolket på gården som bodde i huset som brant.

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.