NRK Meny
Normal

Gutt (3) løp inn i passerende bil i Trondheim

Nødetatene rykket ut til Romolslia i Trondheim etter at en tre år gammel gutt løp ut i veien og inn i en passerende bil, ifølge vitner. Gutten skal ikke ha blitt skadd i hendelsen.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet meldte om hendelsen like etter klokken 08 mandag morgen.

– Vi har fått opplyst av vitner at en guttunge på tre år kom løpende ut, antageligvis fra en bolig, og ut i veien. Han løp inn i siden av en bil som var i fart. Han ble heldigvis ikke overkjørt, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Ebbe Kimo.

Hendelsen skjedde i Romolslia i Trondheim. Klokken 08.43 melder politiet på Twitter at gutten er vurdert av ambulansepersonell på stedet og regnes som uskadd.

– Gutten blir tilsett av helsepersonell. Han er bevisst og det virker ikke som alvorlige skader, opplyste Kimo tidligere.

Laster Twitter-innhold

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.