Hopp til innhold

Flere pågrepet etter voldtekt

Flere personer er pågrepet etter en voldtekt i Trondheim.

Heimdal politistasjon

Politiet på Heimdal har nå etterforsket seg frem til det som de mener er åstedet. Voldtekten skal ha skjedd på Heimdal, og flere personer er pågrepet i saken.

Foto: Peter Breivik

Politiet i Trondheim har pågrepet flere personer i forbindelse med en voldtektssak.

– En kvinne tok kontakt med politiet i helgen og anmeldte forholdet, opplyser etterforskningsleder Grete Fossum ved Heimdal lensmannskontor.

Voldtekten skal ha skjedd natt til søndag.

Flere personer er pågrepet, men Fossum ønsker ikke å gå ut med hvor mange det er snakk om, av hensyn til den videre etterforskningen.

– Vi er godt i gang med etterforskning av denne saken, og derfor ønsker jeg ikke å opplyse om antall personer vi har pågrepet. Men det er snakk om flere personer, opplyser etterforskningslederen.

Den fornærmede kvinnen kunne ikke med sikkerhet gjøre rede for politiet hvor voldtekten hadde skjedd, men i samarbeid med etterforskerne kom de frem til riktig leilighet, og deretter personene som skal ha vært involvert.

Flere av de mistenkte ble pågrepet mandag kveld og natt til tirsdag. Disse personene er ikke tidligere kjent for politiet, som nå gjennomfører avhør i saken.