NRK Meny
Normal

Avdødes bror i dommeravhør

Bror til den drepte 13-åringen i Trondheim forklarte seg i dag.

- Han har forklart seg om det han har sett og hans forklaring anses som viktig, skriver politiadvokat Eirik Lereim i en pressemeldig. 

 

 

Politiadvokat Eirik Lereim
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

- Jeg opplevde at han kom med mange detaljer og en god forklaring, jeg er sikker på at dette vil være til hjelp i politiets videre etterforskning, sier familiens bistandsadvokat Karianne Tilseth Berg.

Politiet kommer ikke til å gå inn på enkeltheter i guttens forklaring av hensyn til etterforskningen.

Stikkskader

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at 13-åringen trolig døde etter gjentatte stikkskader.

- Rapporten sier at avdøde er påført flere stikk i brystet og eller buken, han døde trolig av forblødning, sier politiadvokat Eirik Lereim til NRK.

Den avdøde 13-åringens far er siktet for forsettlig drap og ble i går varetektsfengslet i fire uker. Den 44 år gamle mannen skal avhøres igjen på torsdag.

Avslutter åstedsundersøkelser

Så langt er 19 personer avhørt i saken. I løpet av dagen avsluttes trolig de kriminaltekniske undersøkelsene på åstedet. Så langt kan ikke politiet si mer om hva som skjedde da 13-åringen ble drept.

- Det er ennå for tidlig å si noe mer om hendelsesforløpet og hva som skal være motivet for drapet, skriver politiadvokat Eirik Lereim.

 

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.