NRK Meny
Normal

Avdødes bror i dommeravhør

Bror til den drepte 13-åringen i Trondheim forklarte seg i dag.

Artikkelen er flere år gammel.

- Han har forklart seg om det han har sett og hans forklaring anses som viktig, skriver politiadvokat Eirik Lereim i en pressemeldig. 

 

 

Politiadvokat Eirik Lereim
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

- Jeg opplevde at han kom med mange detaljer og en god forklaring, jeg er sikker på at dette vil være til hjelp i politiets videre etterforskning, sier familiens bistandsadvokat Karianne Tilseth Berg.

Politiet kommer ikke til å gå inn på enkeltheter i guttens forklaring av hensyn til etterforskningen.

Stikkskader

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at 13-åringen trolig døde etter gjentatte stikkskader.

- Rapporten sier at avdøde er påført flere stikk i brystet og eller buken, han døde trolig av forblødning, sier politiadvokat Eirik Lereim til NRK.

Den avdøde 13-åringens far er siktet for forsettlig drap og ble i går varetektsfengslet i fire uker. Den 44 år gamle mannen skal avhøres igjen på torsdag.

Avslutter åstedsundersøkelser

Så langt er 19 personer avhørt i saken. I løpet av dagen avsluttes trolig de kriminaltekniske undersøkelsene på åstedet. Så langt kan ikke politiet si mer om hva som skjedde da 13-åringen ble drept.

- Det er ennå for tidlig å si noe mer om hendelsesforløpet og hva som skal være motivet for drapet, skriver politiadvokat Eirik Lereim.

 

Video fra Trøndelag

Den vesle måkefuglen krykkje var en av kystens vanligste fugler, på 80-tallet var det hundretusener av dem i fuglefjellene langs kysten, men nå er den strekt truet. Fuglefjellene blir stille - og biologer er svært bekymra for utviklinga
Kystkommunen blir fordelt på Hemne/Halsa, Hitra og Orkdal.
Arne Sevaldsen fant Norges største gullklump under gullgraving i elva Gisna.