Hopp til innhold

- Bigger, better and better looking

NRK.no har møtt Kiss. Det ble en oppvisning i store ord. Som vanlig.

Video kiss2010_til_trondheim_HO.mp4

Konserten på Lerkendal i kveld er den første av to Kiss-konserter i Norge på denne turnéen. Gruppen har holdt det gående i over 36 år, og rapporter fra den pågående turnéen tyder på at de sminkede herrene er i kjempeform, noen få stemmeproblemer til tross.

LES OGSÅ: Bor i Sverige under norgesbesøket

Hilser fansen på norsk

NRK.no møtte Kiss i Praha i slutten av mai, og de fire medlemmene forteller at de gleder seg til å komme til Norge. De tok seg til og med tid til å hilse fansen sin på norsk.

Se NRKs Kiss-dokumentar på NRK1 kommende fredag kl. 23.45.

Gene Simmons legger ikke skjul på at han er overrasket over at bandet fortsatt holder koken.

- Hvis noen hadde sagt til meg den gang at vi kom til å holde på 36 år etter, med nye fans som er 15-16 år gamle, ville jeg sagt at vedkommende var sprø. Men her er vi - større, bedre, kjappere og ser enda bedre ut, gliser tungesvingeren overfor NRK.no.

LES MER: Slik skal Kiss rocke Lerkendal

Singer: - Alt er nytt!

Det er bare to år siden Kiss opptrådte for 30.000 norske fans i Bergen og Oslo. Siden den gang har bandet turnert nærmest kontinuerlig, pluss gitt ut sitt første studioalbum siden 1998, «Sonic Boom».

Trommeslager Eric Singer lover store forandringer selv for blodfansen som så Kiss også forrige gang.

- Dette er et helt nytt show. Ny scene, nye kostymer og nye sanger. Alt er nytt, lover Singer.

Dersom gruppen holder seg til setlisten de har kjørt hittil på turnéen, blir det gjenhør med favoritter som «Crazy, Crazy Nights», «Beth» og de nye «Say Yeah», «I'm An Animal» og «Modern Day Delilah»

LES OGSÅ: - Vi får oppfylt oppfylt en gammel drøm