Hopp til innhold

Kiss overnatter ikke i Trondheim

Gene Simmons & co bruker minst mulig tid i trønderhovedstaden.

Kiss Oberhausen

BOR I SVERIGE: Paul Stanley, Eric Singer, Gene Simmons og Tommy Thayer flyr inn og ut samme kveld.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

De som hadde håpet å få autografen til Kiss-medlemmene i Trondheim tirsdag, får en vanskelig jobb. Gruppen har nemlig valgt Sverige som sin base under Skandinavia-delen av «Sonic Boom»-turnéen. Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer og Eric Singer bor på Grand Hotel i Stockholm og flyr til og fra spillejobbene i gruppens innleide fly.

LES ALT OM SHOWET: Slik skal Kiss rocke Lerkendal Park

Rett til Værnes etter showet

Det blir minimal tid for de fire voksne herrene til å se Nidarosdomen eller andre severdigheter. Etter det NRK.no kjenner til, lander Kiss i Trondheim først godt ut på ettermiddagen i dag. Da bærer det rett til Lerkendal Park, hvor gruppen går på scenen ved 21-tiden. Rett etter konserten drar bandet tilbake til Værnes, hvor flyet står klart til å frakte dem «hjem» til Stockholm.

Dette har vært vanlig praksis for gruppen i flere år, og Kiss bodde samme sted da de besøkte Bergen og Oslo i 2008.

LES OGSÅ: Wolfmother avlyser - Stage Dolls varmer opp

Autografjegernes beste håp er dermed gruppens svindyre meet & greet-pakke, men salget av disse er nå stengt for Trondheims del.

Gikk på konsert i Sverige

Mandag besøkte tre av bandmedlemmene fornøyelsesparken Gröna Lund, stedet hvor Kiss opptrådte allerede i 1976. Gene Simmons, Eric Singer og Tommy Thayer var også på konsert med det svenske industri-/gothrock bandet Deathstars .

Frontfigur Paul Stanley har familien med seg på tur, og besøkte i går Skansen i Stockholm sammen med den svenske låtskriveren Andreas Carlsson, som bidro på Stanleys solo-album «Live To Win» i 2006.