Vannlekkasje skapte problemer på åpningsdagen

De skulle ønske folk velkommen til trening i nye lokaler, men måtte tørke opp vann i damegarderoben etter vannlekkasje i det nye bygget.

Lene Johansen med avfukter i damegarderoben

Daglig leder Lene Johansen med avfukter som nå må brukes i damegarderoben.

Foto: Rolf Jakobsen

– Det er en kobling i et vannrør som har sprunget lekk i løpet av natt til mandag. Når det har skjedd er vanskelig å si, men det har sildret en del vann i løpet av natta, forteller daglig leder Lene Johansen ved Spenst i Alta.

De har åpnet i helt nye lokaler i det nye Tecto-bygget i Alta sentrum. Der var alt klappet og klart til åpningen mandag norgen, men det gikk ikke helt knirkefritt.

– Da en av mine ansatte kom på jobb klokka kvart over sju mandag morgen så var det mye vann i damegarderoben, og det hadde også rent utover i gangen, sier Johansen.

– Hva er årsaken til at det har sprukket?

– Det er et vannrør som har sprukket, men hva som er årsaken vet jeg ikke, sier hun.

Johansen innrømmer at det ble en litt mer hektisk morgen enn planlagt. De måtte få tømt vannet ut og få en maskin inn for å suge opp fuktigheten i damegarderoben. Den måtte holdes stengt en stund og åpnet en time senere enn den skulle, rundt klokka 11.

– Den er i full drift nå, så det ble heldigvis ikke noe mer problemer av vannlekkasjen enn det. Avfukteren står og går, men man kan bruke garderoben likevel, sier Johansen lettet.

Det var likevel ikke det eneste problemet som oppsto den første dagen i nye lokaler.

De fikk nemlig litt problemer med et sikringsskap også.

– Vi hadde en liten utfordring i forhold til et sikringsskap i lokalene, som gjorde at vi ble avbrutt i en gruppetime, og tredemøllene har stått. Men også det fikk vi ordnet, sier hun med et smil.

Daglig leder Lene Johansen på Spenst i Alta

Et sikringsskap skapte også problemer ved oppstarten i nye lokaler, men utvoer dagen mandag, så gikk det seg til, sier daglig leder Lene Johansen.

Foto: Rolf Jakobsen

Nyheter fra Troms og Finnmark

Sveinung Åsali

Sveinung Åsali gir deg nyhetene fra Troms og Finnmark

Sveinung Åsali gir deg nyhetene fra Troms og Finnmark