Gikk du glipp av «Tid til å leve»?

Ikke fortvil! Her kan du se første episode.

Siri og Jørn flytter til en liten hytte ved havgapet i Lofoten sammen med sine to smågutter. Her skal de bo uten naboer, bilvei og strøm. Familien skal ha et friår fra bylivets stramme timeplan, være sjølberga med mat, og kjærestelivet skal blomstre. Blir det slik de drømmer om? (1:6)

I løpet av seks episoder følger vi livet til Harstad-familien Hofsø Hjellnes som reiser til øya Stormolla i Lofoten. På det lille stedet Gullvika skal de føle friheten fra bylivets stramme tidsplan; et eventyr de drømmer om å leve ut før sønnene Jens Arne og Sindre kommer i skolepliktig alder.

Familien på fire skal bo i en gulmalt hytte på 30 kvadratmeter; her er ingen naboer, ingen bilvei, skral mobildekning og ingen strøm. De skal høste av naturen og være sikker på at det finnes mat til både dem selv og dyrene hver dag året gjennom.

Jørn og Siri har brukt et år på å planlegge friåret, og før serien starter, har de allerede bygget opp et matlager med tørrmat, hermetikk, sjokolade og potetgull. I første episode er jubeldagen endelig kommet.

Men får familien tid til å leve? De neste episodene forteller at alt går etter planen utover høsten, men så blir det mørketid og uventede ting skjer.