Hopp til innhold

– Har ikke fått bekymringsmeldinger tidligere

Tromsø kommune har ikke tidligere mottatt bekymringsmeldinger fra de kommunale boligene der en mann ble funnet drept tirsdag.

Nærbilde politi og drapshus Kvaløya

Drapsstedet er en kommunal bolig med flere beboere på Kvaløysletta i Tromsø.

Foto: Jørn Inge Johansen / NRK

– Kommunen har ikke mottatt bekymringsmeldinger fra boligen tidligere, men noen av beboerne har vært under oppfølging fra kommunen, sier kommunaldirektør for helse og omsorg i Tromsø, Eva T. Olsen.

Se videointervju:

Created by InfoDispatcher

De som bodde i leiligheter i den kommunale boligen på Kvaløya der en mann ble funnet drept tirsdag, har nå fått tilbud om nytt midlertidig bosted. Dette slik at politiet skal få sikret spor i etterforskningen.

Kripos ankom drapsstedet like før klokken 12.00 onsdag formiddag.

Se video: NRKs Øystein Antonsen rapporterer fra drapsstedet

Øystein Antonsen om etterforskningen

Barnehage som nærmeste nabo

Som nabo til boligen hvor avdøde ble funnet ligger Tusseladden Friluftsbarnehage.

– Vi har aldri opplevd uroligheter i forbindelse med de kommunale boligene der drapet ble begått, sier daglig leder i barnehagen, Trine Danielsen Kielland.

Politiet har onsdag ikke pågrepet noen etter at en 48 år gammel mann ble funnet drept i boligen sin på Kvaløysletta i Tromsø.

– Vi er på langt nær på bar bakke i etterforskninga, men det korrekte svaret er at vi ikke har noen personer som er siktet eller mistenkt på drapet så langt, sier politiinspektør Einar Sparboe Lysnes i Troms politidistrikt.

Venter på obduksjonsrapport

Politiet venter onsdag de første svarene fra obduksjonsrapporten av mannen som ble funnet drept tirsdag.

– Vi har en rimelig god idé om drapstidspunktet, men vi forventer at den foreløpige obduksjonsrapporten vil kunne gjøre vinduet mindre, sier Sparboe Lysnes.

Nyheter fra Troms og Finnmark