TUIL vant 2-0 mot Løv/Ham på nye TUIL-Arena

Se de vakre TUIL-scoringene her!

TUIL-Løv-Ham

I ettermiddag var det klart for den første kampen på nye TUIL-Arena, der "dalingan" tok imot Løv/Ham fra Bergen. Dermed er en ny æra et faktum for Tromsdalsklubben. Den nye arenaen til den nette sum av 50 millioner kroner ble akkurat ferdig i tide til TUIL's første hjemmekamp i årets 1. divisjon.

TUIL stilte dette mannskapet :
Morten Bredal Thorsen-Eirik Yndestad, Eirik Bertheussen, Erlend Stenberg, Jo Nymo Matland, Bjørn Strøm, Ole Talberg, Lars Gunnar Johnsen, Håvard Lysvoll, Jonas Johansen, Vegard Lysvoll

Etter 11 minutter mottar Bjørn Strøm ballen ute på høyrekanten og slår en lav ball inn like foran 16-meteren. Der står Jonas Johansen og setter ballen på direkten opp i høyre hjørne. Et aldeles fantastisk langskudd, som er helt utagbart for Løv/Ham's keeper Johan Thorbjørnsen.

De første 45 minuttene ble en relativt sjansefattig forestilling. Omgangen huskes best for Jonas Johansen's fantastiske langskudd, allerede kandidat til årets mål på TUIL-Arena. TUIL fikk også en skade drøye 25 minutter ut i omgangen. Det var Bjørn Strøm som måtte gi seg og inn kom unge Christian Hjort.

I 2. omgang åpnet Løv/Ham best og er nær utligning etter et godt langskudd fra Efe Ehiorobo. I stedet for får TUIL frispark. Eirik Yndestad slår inn i feltet og der dukker kaptein Erlend Stenberg opp, og header frisparket pent i mål. Dermed 2-0 til TUIL, som også ble sluttresultatet.

Morten Pedersen

TUIL-trener Morten Pedersen var stolt over spillerne sine etter kampen.

«Jeg tar av meg hatten for disse spillerne og er veldig stolt over prestasjonene. Dette skal vi bygge videre på, sa TUIL-trener Morten Pedersen etter kampen.»

Motvind og dårlig bane
Løv-Ham kom til Tromsdalen med en 2-1 seier i sekken fra serieåpningen, men fikk fort beina ned på jorda igjen når TUIL gikk opp i føringen etter 12 minutter.
«Det er en helt jevn kamp, men de er mer effektiv enn oss. Det er mye vind og en bane det ikke oser toppfotball av, sa Løv-ham trener Arne Sandstø etter kampen»