NRK Meny
Normal

Se Silver Lining og Hollow Hearts opptre

Det ene bandet er snart ferdig med turné og klar for albuminnspilling. Det andre er rykende ferskt og hadde debutkonsert i helga.

Silver Lining opptrer hos NRK Troms

Silver Lining består av Stine Andreassen, Live Miranda Solberg, Bjørnar Ekse Brandseth og Halvor Falck Johansen. Her er de fra deres opptreden i ettermiddagssendinga til NRK Troms med låten «Grey».

Både Silver Lining og Hollow Hearts spilte på direkten hos NRK Troms på P1.

Gruppa Silver Lining avslutter nå lanseringsturneen de har vært ute på i forbindelse med sin debut-EP som de slapp i vinter. Stine Andreassen fra Tromsø er en av vokalistene i denne gruppa, som består av medlemmer fra to andre grupper, The Northern Belle og Rattlers.

– Mer «nedpå»

Stine Andreassen forteller at Silver Lining kan ses på som et søsterband til The Northern Belle:

– Men vi fokuserer mer på harmonier, de akustiske instrumentene og så er det hjerteskjærende tekster. Det er litt mer «nedpå» enn The Northern Belle, og mindre «bandbasert». Vi har ikke med trommer og bass, forteller hun.

Den siste tiden har de vært på turne, i Stavanger, Halden, Bergen og Voss, før de rettet snuten mot Tromsø og konsert på Bastard lørdag kveld, sammen med Hollow Hearts.

– Country med «trøkk»

Hollow Hearts ble til i fjor høst. Gruppa består av Ida Løvheim, Christoffer Nicolai Mathisen, Ida Karoline Nordgård og Mikael Pedersen Jacobsen.

– Denne gruppa har vært i tankene våre ganske lenge, i hvert fall i mine tanker, forteller Ida Løvheim.

Resultatet ble til slutt et produkt i sjangrene americana og country.

– Vi er et band med ganske mye «trøkk» i. Vi er alle glad i rock, og jeg tror det skinner litt gjennom, sier Løvheim.

Hør og se Hollow Hearts med låten «Sweet Love».

Hollow Hearts på besøk hos NRK Troms