Nå kan du se hele intimkonserten med Hekla Stålstrenga igjen

Både publikum og bandmedlemmer var storfornøyde etter intimkonserten søndag. Nå kan du se hele konserten fra Store Studio i Tromsø igjen her.

Intimkonsert med Hekla Stålstrenga på NRK-huset i Tromsø.

– Det var rett og slett helt magisk. De er jo et fantastisk band, og endelig fikk vi se dem live, var reaksjonen til en glad og rørt May-Liss Hestnes Mæhlum etter konserten.

Hun var en av bare 30 publikummere i salen da Hekla Stålstrenga holdt konsert på NRK-huset i Tromsø. Ti av billettene hadde bandet selv fått lov til å dele ut, mens de resterende 20 ble gitt til NRK-lyttere som hadde sendt en e-post med begrunnelse om hvorfor de ville komme.

Over 90 e-poster med gode Hekla-historier ble sendt inn.

Se bilder fra konserten:

Yngste fan

Yngstemann i salen var syv år gamle Vilja Solheim Eriksen. Hun hadde kjørt helt fra Hammarøy sammen med mamma og pappa for å fås e favorittbandet som hun har likt siden hun var fire år.

Hun fikk mye oppmerksomhet av bandet etter konserten, som mener at hun må være deres yngste fan.

Se Vilja møte Hekla Stålstrenga:

Vilja får møte Hekla Stålstrenga

Folkemusikk og pop

Hekla Stålstrenga har etablert seg som et av landsdelens mest populære band. De har nærmest skapt en egen sjanger med sin folkemusikkinspirerte populærmusikk.

Låter som «Har du fyr», «Folketonen» og «Båtbygger Jo» har gjort Hekla Stålstrenga til en publikumsfavoritt.

Under konserten spilte bandet både de mest kjente låtene sine, og de spilte en helt ny låt for første gang.

Konserten ble sendt live på nrk.no og på NRK P1 i Troms, Finnmark og Nordland. Nå kan du se hele konserten så mange ganger du vil, i videovinduet øverst i saken.