Se reaksjonene etter Tromsø – Rosenborg

Det ble et drama i fem akter på Alfheim i dag. RBK gikk av med seieren, men TIL gjorde en fantastisk innsats! Se reaksjonene etter kampen her.

Tromsø 20160921.

Tromsøs keeper Filip Loncaric depper etter tap i kampen Tromsø IL-Rosenborg på Alfheim stadion onsdag kveld. Kampen endte 4–6 etter ekstraomganger og straffesparkkonkurranse.

Vi sendte direkte rett etter kvartfinalen på Alfheim stadion med intervjuer, kommentarer fra trenerne, spillerne og analyser.

Se sendingen i opptak her:

Se målene

Er cup? RBK har nesten dobbelt så mange poeng enn Tromsø, men i kveld var tabellen irrelevant.

Det ble en spennende kamp, for begge lag var spillemessig med. Rosenborg hadde de største sjansene, og særlig Helland har vært farlig. Tromsø skapte flere halvsjanser gjennom innlegg i boksen, og det er i lufta de var farligst.

Da Thomas Lehne Olsen scoret i 52. minutt, sendte han Tromsø i ledelsen:

Tromsø tar ledelsen

Rosenborg prøvde hardt å nå igjen gutan, og i 90+1 scoret Christian Gytkjær:

Christian Gytkjær utligner til 1-1 for RBK 30 sekunder på overtid.

Tromsø var fire minutter unna seieren, men måtte gjennom ekstraomganger for å kåre den endelige vinneren av kampen på Alfheim.

Etter 1–1 etter 2* 15 minutter, ble det gjort klart til straffesparkkonkurranse. Da Magnus Andersen åpnet det hele med bom, ble det en stor skuffelse. Rosenborg scoret på alle, og går dermed videre til semifinale i cupen.

Trekningen av semifinalen i cupen skjer i Kveldsnytt torsdag.

Skuffelse i TIL

Dermed har RBK fortsatt muligheten til å ta klubbens 11. cuptittel og samtidig kopiere forrige sesongs dobbelttriumf. Kampen om ligagullet har trønderne langt på vei avgjort allerede.

Tromsø må på sin side rette fokus mot nedrykkskampen i eliteserien i ukene som kommer.

– Dette var en stor skuffelse, men jeg er veldig stolt av guttene. Ser du bort fra første omgang, gjorde vi en veldig god kamp. Vi fortjente å vinne etter ordinær tid, og vi fortjente i hvert fall å vinne etter ekstraomgangene, oppsummerte Tromsø-trener Bård Flovik.

Cupvorspielet i reprise

Gikk du glipp av cupvorspielet før kamp? Vi hadde besøk av en rekke gjester før kampen mellom TIL-Rosenborg på Alfheim i kvartfinalen. Her kan du se reprise av sendingen.

Her kan du se det i opptak:

Vi hadde besøk av en rekke gjester før kampen mellom TIL-Rosenborg på Alfheim i kvartfinalen.