NRK Meny
Normal

Væpna politiaksjon i Skien

Væpna politiet har rykka ut til ei adresse i Odins gate i Skien etter at ein mann blei stukken med kniv. Tre personar er arrestert.

Politiet omringar blokk i Odins gate i Skien

Væpna politi søker etter ein gjerningsmann

Foto: Theo Aasland Valen

Politiet fekk klokka 14.50 melding om at ein blodig person oppsøkte treningssenteret på Falkum i Skien.

Mannen opplyste at han var blitt stukken med kniv.

På Twitter opplyser politiet opplyser at mannen stod fram som lettare skadd, og er køyrt til sjukehus.

Politiet har søkt i området etter gjerningsmann.

Laster Twitter-innhold

Klokka 15 opplyser politiet at tre personer er arrestert i Odins gate. Politiet mistenker at dei har tilknyting til knivstikkinga, og dei er satt i arresten og ventar på å bli avhøyrt.

– Det er opplysningar frå den fornærma i saka og underøkingar som politiet har gjort som førte til at politiet aksjonerte mot ei adresse i Odins gate, seier operasjonsleiar Terje Pedersen i Sør-Øst politidistrikt, avdeling Telemark.

Laster Twitter-innhold

Politiet ønskjer tips frå publikum som kan ha observert noko i området ved Stevneplassen.

 • Veier åpne

  Bjørntvedtvegen i Skien er åpnet igjen. Dette gjelder også i bakkene fra Holtesletta og ned mot Siljan sentrum der et vogntog sperret veien tidligere i ettermiddag. Fylkesvei 851 mellom Varland og Arabu er også åpen igjen etter uvær.

 • Stenger Bjørntvedtvegen

  Bjørntvedtvegen i Skien frå krysset Bjørntvedtvegen og Kjørbekkdalen til krysset Bjørtvedtvegen og Trommedalsvegen blir stengt i minst ein time grunna berging av to vogntog. Politiet er på staden.

 • Vogntog sperrar trafikken i Siljan

  Eit utanlandsk vogntog har mista kontrollen på svært glatt underlag i bakkane frå Holtesletta og ned mot Siljan sentrum og står på tvers og sperrer for annan trafikk. Politiet er på veg til staden. Veg trafikksentralen er varsla.

 • Forsinket søppeltømming

  Stort snøfall, slaps og is gjør tømmingen av avfallsdunker ekstra tung og vanskelig, melder Renovasjon i Grenland. Det kan bli noen forsinkelser, og de ber folk være tålmodige. Renovatørene kommer så snart de kan.