NRK Meny
Normal

Væpna politiaksjon i Skien

Væpna politiet har rykka ut til ei adresse i Odins gate i Skien etter at ein mann blei stukken med kniv. Tre personar er arrestert.

Politiet omringar blokk i Odins gate i Skien

Væpna politi søker etter ein gjerningsmann

Foto: Theo Aasland Valen

Politiet fekk klokka 14.50 melding om at ein blodig person oppsøkte treningssenteret på Falkum i Skien.

Mannen opplyste at han var blitt stukken med kniv.

På Twitter opplyser politiet opplyser at mannen stod fram som lettare skadd, og er køyrt til sjukehus.

Politiet har søkt i området etter gjerningsmann.

Laster Twitter-innhold

Klokka 15 opplyser politiet at tre personer er arrestert i Odins gate. Politiet mistenker at dei har tilknyting til knivstikkinga, og dei er satt i arresten og ventar på å bli avhøyrt.

– Det er opplysningar frå den fornærma i saka og underøkingar som politiet har gjort som førte til at politiet aksjonerte mot ei adresse i Odins gate, seier operasjonsleiar Terje Pedersen i Sør-Øst politidistrikt, avdeling Telemark.

Laster Twitter-innhold

Politiet ønskjer tips frå publikum som kan ha observert noko i området ved Stevneplassen.

 • Klart for ny runde i cupen

  Trekninga til andre runde i NM i fotball for herrar er klar. Skarphedin møter Husøy og Foynland, mens Hei skal spele mot Halsen. Begge telemarkslaga skal spele på bortebane denne runden.

 • Seld for 2,7 millionar kroner

  Telemarks dyraste hyttetomt er no seld. Det melder Varden. Hyttetomta har vore til sals sidan 2016, og ligg inne i Silkedalen på Vierli. Prisen vart til slutt 2,7 millionar kroner.

 • Nittisju av hundre brukar belte

  Nittisju av hundre busspassasjerar i Telemark brukar belte. Det syner ei undersøking Statens vegvesen har gjort denne veka. I ei tilsvarande undersøking for to år sidan var det meir enn dobbelt så mange som ikkje brukte belte.

  Busser i Telemark
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Ap-topp vert etterforska

  Politiet startar etterforskinga av Magnus Straume etter påske. Ap-politikaren i Drangedal er meld for å ha stole pengar frå ein person han var støttekontakt for. Straume seier at han er uskuldig, og at han ser fram til at etterforskinga vil reinvaske han.

  Magnus Straume
  Foto: Jannicke Møller Andersen / NRK