NRK Meny
Normal

– Pucken fikk en heldig sprett

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen (26) noterte seg for både mål og assist da New York Rangers banket Florida Panthers 5-2 i NHL onsdag.

Bilder med tilatelse fra Viasat. Mats Zuccarello Aasen noterte seg for både scoring og assist når New York Rangers slo Florida Panthers 5-2 i NHL.

Bilder med tilatelse fra Viasat

Dermed fikk nordmannens lag en hyggelig opptur etter det sviende tapet mot Tampa Bay Lightning (0-5) bare to dager i forveien.

Mats Zuccarello Aasen

Mats Zuccarello Aasen har anlagt bart i ekte «movember»-ånd.

Foto: Blue Shirts United / Faksimile

– Det var godt å vinne på en dårlig dag. Vi spilte ikke opp mot vårt beste, men vi fant en måte å vinne på så det var bra, sier Zuccarello Aasen i et intervju på Rangers' egen hjemmeside.

Mål og målgivende

Zuccarello satte inn 4-2-målet for gjestene i overtallsspill halvannet minutt før full tid. Det var hans tredje scoring for sesongen. I tillegg hadde han assist på Derick Brassards 1-0-scoring 13 minutter ut i kampen.

Etter en tøff sesongstart, har Aasen virkelig etablert seg på New York-laget.

Zuccarello er oppe i 14 målpoeng (3 mål/11 assist) så langt denne sesongen. Han er den tredje beste poengplukkeren i Rangers og har nest flest assist.

– Pucken fikk en heldig sprett, så da var det bare å sette den. Jeg er vel nødt til å være heldig for å score om dagen, sier Aasen, for anledningen med en kledelig bart, til hjemmesiden.

26-åringen fikk drøyt 16 minutter på isen i onsdagens kamp og hadde to skudd på mål. I pluss-/minusstatistikken endte han med -1.

Med seieren klatret New York Rangers til annenplass i Metropolitan Division, mens laget er nummer sju i Eastern Conference.

Siste nytt

  • Ankelbrudd for Marcel Hirscher

    Alpinisten Marcel Hirscher har pådratt seg et brudd i ankelen på trening. Det melder østerrikeren selv på sin Twitter- og Instagram-konto. Han ble fløyet til sykehuset i Salzburg og ventes å være ute i rundt seks uker.

    Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppserien: LSK Kvinner - Avaldsnes
Toppserien: LSK - Avaldsnes
Toppidrettsveka: Sprint
Toppidrettsveka: Sprint i Aure
Toppidrettsveka: Sprint