NRK Meny
Normal

– Pucken fikk en heldig sprett

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen (26) noterte seg for både mål og assist da New York Rangers banket Florida Panthers 5-2 i NHL onsdag.

Bilder med tilatelse fra Viasat. Mats Zuccarello Aasen noterte seg for både scoring og assist når New York Rangers slo Florida Panthers 5-2 i NHL.

Bilder med tilatelse fra Viasat

Dermed fikk nordmannens lag en hyggelig opptur etter det sviende tapet mot Tampa Bay Lightning (0-5) bare to dager i forveien.

Mats Zuccarello Aasen

Mats Zuccarello Aasen har anlagt bart i ekte «movember»-ånd.

Foto: Blue Shirts United / Faksimile

– Det var godt å vinne på en dårlig dag. Vi spilte ikke opp mot vårt beste, men vi fant en måte å vinne på så det var bra, sier Zuccarello Aasen i et intervju på Rangers' egen hjemmeside.

Mål og målgivende

Zuccarello satte inn 4-2-målet for gjestene i overtallsspill halvannet minutt før full tid. Det var hans tredje scoring for sesongen. I tillegg hadde han assist på Derick Brassards 1-0-scoring 13 minutter ut i kampen.

Etter en tøff sesongstart, har Aasen virkelig etablert seg på New York-laget.

Zuccarello er oppe i 14 målpoeng (3 mål/11 assist) så langt denne sesongen. Han er den tredje beste poengplukkeren i Rangers og har nest flest assist.

– Pucken fikk en heldig sprett, så da var det bare å sette den. Jeg er vel nødt til å være heldig for å score om dagen, sier Aasen, for anledningen med en kledelig bart, til hjemmesiden.

26-åringen fikk drøyt 16 minutter på isen i onsdagens kamp og hadde to skudd på mål. I pluss-/minusstatistikken endte han med -1.

Med seieren klatret New York Rangers til annenplass i Metropolitan Division, mens laget er nummer sju i Eastern Conference.

Siste nytt

 • – Lukter trolig på mentolsalve

  Flere TV-seere la merke til at de russiske spillerne luktet på noe i spillertunellen før andre omgang. I NRKs VM-studio forklarte ekspert Carl Erik Torp hva de trolig luktet på:

  – Det er sannsynligvis en mentolsalve som de lukter på for å åpne litt luftveier og kvikne litt ekstra til. Dette har vi sett ofte med forskjellige idrettsutøvere, sier Torp.

  VM-studio fra Kontraskjæret.
 • West Ham sikret seg franske Diop

  West Ham har signert den franske midtstopperen Issa Diop. 21-åringen hentes fra Toulouse og har signert en femårskontrakt. Premier League-klubben har ikke oppgitt overgangssummen, men ifølge britiske medier er den rundt 22 millioner pund (238 millioner kroner).

   Issa Diop
  Foto: Regis Duvignau / Reuters
 • Salah starter mot Russland

  Ifølge Egypts lagoppstilling er Mohamed Salah i startoppstillingen til Egypts kamp mot Russland i kveld. Liverpool-spilleren har vært ute med en skulderskade, og spilte ikke da Egypt tapte 0-1 for Uruguay.

  Foto: Dmitri Lovetsky / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Best i verden: Tidenes fotball-VM