NRK Meny
Normal

Zucca sendte motstanderne i fryseboksen

Carolina Hurricanes måtte ta i bruk ulovlige midler for å stoppe Mats Zuccarello Aasen. Men selv ikke det var nok.

Hurricanes Rangers Hockey Mats Zuccarello, Patrick Dwyer, Andrej Sekera

FORMLAG: Mats Zuccarello Aasen (i blått) og hans New York Rangers har vunnet seks kamper på rad i NHL.

Foto: John Minchillo / Ap

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Den norske hockeystjernen ble matchvinner i straffeslagkonkurransen da New York Rangers slo Carolina på bortebane natt til søndag.

Da lagene møttes til ny kamp i Madison Square Garden i New York natt til mandag, spilte Zuccarello nok en gang en av hovedrollene.

Han var tredje sist på pucken og tegnet seg dermed for en assist da Ryan McDonagh sørget for Rangers-seier med kampens eneste scoring. Seiersmålet kom allerede etter drøyt fire minutters spill.

Utover i kampen fortsatte Zucarello å skape hodebry i den grad at Carolina måtte ty til ulovlige midler for å stoppe ham.

Tre ganger ble Carolina-spillere utvist. Ved alle tre anledninger var det etter forseelser mot Mats Zuccarello Aasen. Nordmannen var med sine drøyt 18 spilleminutter blant dem som fikk mest tid på isen i kampen.

New York Rangers har nå vunnet seks kamper på rad i NHL.

Siste nytt

  • NIF betalte 850.000 for omtale

    Norges Idrettsforbund betalte om lag 850.000 kroner for en avtale med nettsiden nettstedet Around the Rings i forkant av ungdoms-OL, skriver VG. Skribentparet Ed og Sheila Hula hadde som oppgave å skrive om arrangementet.

    – Vurderingen fra NIF var at man ønsket å få mest mulig og best mulig innhold i publikasjonen som leses av hele den olympiske familien, både sponsorer, medlemmer, komiteer og medieselskaper. Derfor valgte man å betale for reise og opphold for å få innholdet, sier Niels Røyne i Norges Idrettsforbund til avisen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal