Zlatan-rekord Estland
Foto: JONATHAN NACKSTRAND / Afp

Zlatan Ibrahimovic

 • Zlatan med landslagsflørt

  Zlatan Ibrahimovic har publisert et bilde i sosiale medier som antyder at han er aktuell for et Sverige-comeback etter over fire års avbrekk.

  På Twitter har Zlatan publisert et bilde av seg selv iført svensk landslagslagsdrakt og kapteinsbind sammen med teksten «Long time no see».

  Ibrahimovic ga seg med landslagsfotball etter at Sverige røk ut av EM i 2016 i gruppespillet.

  Zlatan Ibrahimovich
  Foto: Antonio Calanni / AP
 • Hodebry for Zlatan

  Både Hammarby og AC Milan kan få en plass i europaligaen. Det kan bety et brudd på Uefas regelverk og hodebry for Zlatan Ibrahimovic.

  Hammarby møter Puskas Akademia fra Ungarn i første kvalifiseringsrunde, mens Milan først kommer inn neste runde. Men det er ikke sikkert det er plass til begge klubbene i turneringen, skriver Fotbollskanalen.

  Årsaken er at Ibrahimovic er deleier i Hammarby og kontraktsfestet spiller i Milan. Uefa opplyser til det svenske nettstedet at de overvåker situasjonen.

  Serie A - AC Milan v Atalanta
  Foto: Daniele Mascolo / Reuters
 • Vil ikke ha Zlatan-statuen tilbake

  Det er ikke sikkert statuen av Zlatan Ibrahimovic kommer tilbake på plass utenfor stadion til Malmö FF etter at den er reparert etter nok et skadeverk.

  – Det kan vare en uke, ett år eller 30 år, sier partiet Moderaternas leder i Malmö, Torbjörn Tegnhammar, om hvor lang tid det kan ta før Zlatan-statuen er oppe igjen etter nok en vandalisering natt til søndag.

  Statuen ble avduket utenfor Malmö FFs stadion høsten 2019. Skadeverket startet etter at Zlatan Ibrahimovic avslørte at han hadde kjøpt seg inn i Stockholmsklubben Hammarby.

  Tegnhammar er ifølge Aftonbladet klar på at statuen ikke skal tilbake der den sto. (NTB)

  Statuen av Zlatan i Malmö har fått beina på kappet av. På hodet er det påsatt en tskjorte med teksten «Sverige i gult»
  Foto: Mikael Nilsson / SVT
 • Zlatan-statue saget ned

  For femte gang er statuen av Zlatan Ibrahimovic i Malmö blitt utsatt for hærverk. Natt til søndag ble den saget ned.

  Statuen av det svenske fotballikonet har blitt veltet etter at den ble kappet av ved føttene, mens ansiktet ble dekket av en svart Sverige-t-skjorte. Hærverket fant sted omtrent klokka 01.30.

  – Vi etterlyser så klart å høre fra dem som har sett eller hørt noe, sier Patric Foss i politiet til nyhetsbyrået TT.

  Y45c-YRxx7U

Siste nytt

 • Magnus Carlsen og So like langt

  Magnus Carlsen og Wesley So spilte 2-2 i den første finaleduellen i Champion Chess Tour søndag. Finalen avgjøres mandag.

  Det ble uavgjort uten at noen av partiene gikk til remis. Carlsen vant sine to partier med hvite brikker, og det samme gjorde So. (NTB)

  Magnus Carlsen med ny turnering
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Stygg hodeskade i Premier League

  Arsenal røk på et nytt tap i Premier League søndag kveld. Mot Wolverhampton var det derimot ikke resultatet som fikk mest oppmerksomhet.

  I starten av kampen kolliderte Arsenals midtstopper David Luiz og Wolverhamptons spiss Raúl Jiménez stygt inne i Arsenals felt.

  Begge ble liggende nede en stund, men det var Jiménez det så ut som det gikk verst ut over. Luiz spilte resten av kampen med bandasje på hodet, mens Jiménez måtte forlate banen på båre med oksygenmaske og nakkekrage.

  Det så langt ifra bra ut da meksikaneren forlot banen, men senere søndag kveld melder Sky at Jiménez er ved bevissthet på sykehuset og responderer bra på behandlingen.

  4NptqS_L3aI
  Foto: JOHN WALTON / AFP
 • Overtidsdrama for Vålerenga

  Vålerenga kunne skaffe seg en luke ned til Rosenborg i medaljekampen i eliteserien. Trønderne tapte nemlig 5–1 mot seriemester Bodø/Glimt tidligere søndag, og Vålerenga ville med seier mot Sarpsborg 08 ha fire poeng ned til Rosenborg på fjerdeplass.

  Lenge så det ut til at Vålerenga ikke skulle få med seg noe som helst fra kveldskampen, men så dukket Felix Myhre opp på overtid og utlignet.

  Men overtidsdramaet var ikke ferdig der. Like etterpå så Vålerenga ut til å ha tatt med seg alle poengene, da Bård Finne pirket ballen over mållinjen. På en annen linje sto derimot assistentdommeren og vinket med flagget, og målet ble korrekt annullert for offside.

  Dermed endte det 1–1 etter noen høydramatiske sluttminutter i Oslo.

  Molde har festet et godt grep om sølvet, mens både Vålerenga, Rosenborg, Kristiansund og Odd fortsatt kjemper en hard kamp om den siste medaljen.

  Qamf5OO4EQ0
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal