NRK Meny
Zlatan-rekord Estland
Foto: JONATHAN NACKSTRAND / Afp

Zlatan Ibrahimovic

 • Zlatan med i mesterligatroppen

  Kneskadde Zlatan Ibrahimovic er tatt ut i Manchester Uniteds mesterligatropp. 35-åringen skrev nylig under på en ny ettårsavtale med klubben. Det er ikke kjent når svensken kan snøre på seg fotballskoene etter kneoperasjonen tidligere i år.

  FILES-FBL-ENG-PR-MAN UTD-IBRAHIMOVIC
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • – Zlatan forhandlar med United

  – Zlatan Ibrahimovic og Manchester United er i forhandlingar, og det ser ut som om ei avklaring er nær, skriv den italienske Sky-journalisten Gianluca di Marcio.

  Zlatans kontrakt med United gjekk ut etter førre sesong, og svensken er også langtidsskadd.

  – Men han er nærmare oss enn nokon annan klubb, sa United-manager Jose Mourinho i går.

 • – Zlatan får ikke fornyet kontrakt

  Fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic har fått beskjed om at Manchester United ikke vil tilby ham ny kontrakt når hans avtale løper ut ved månedsskiftet, skriver Daily Express. Grunnen er kneskaden, som ventes å vare halve sesongen.

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live