NRK Meny
Zlatan-rekord Estland
Foto: JONATHAN NACKSTRAND / Afp

Zlatan Ibrahimovic

 • Zlatan med i mesterligatroppen

  Kneskadde Zlatan Ibrahimovic er tatt ut i Manchester Uniteds mesterligatropp. 35-åringen skrev nylig under på en ny ettårsavtale med klubben. Det er ikke kjent når svensken kan snøre på seg fotballskoene etter kneoperasjonen tidligere i år.

  FILES-FBL-ENG-PR-MAN UTD-IBRAHIMOVIC
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • – Zlatan forhandlar med United

  – Zlatan Ibrahimovic og Manchester United er i forhandlingar, og det ser ut som om ei avklaring er nær, skriv den italienske Sky-journalisten Gianluca di Marcio.

  Zlatans kontrakt med United gjekk ut etter førre sesong, og svensken er også langtidsskadd.

  – Men han er nærmare oss enn nokon annan klubb, sa United-manager Jose Mourinho i går.

 • – Zlatan får ikke fornyet kontrakt

  Fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic har fått beskjed om at Manchester United ikke vil tilby ham ny kontrakt når hans avtale løper ut ved månedsskiftet, skriver Daily Express. Grunnen er kneskaden, som ventes å vare halve sesongen.

Siste nytt

 • Rosenborg enkelt videre

  Rosenborg hadde 2-0 å gå på fra den første kampen mot irske Cork i kvalifiseringen til europaligaen og gjorde jobben i den andre. Mål fra Besim Serbecic, Alexander Søderlung og Anders Trondsen sørget for 3-0 seier for trønderne og 5-0 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering Cork City - Rosenborg
  Foto: Ryan Byrne / INPHO / NTB scanpix
 • Iuel står over 400 meter hekk i NM

  Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Iuel har pådratt seg en rift i en hinne under foten, og siden skaden er i landingsfoten på hekk har hun blitt rådet til å ikke løpe 400 meter hekk. Hun håper likevel å kunne løpe 400 meter flatt i NM.

  Friidretts-EM: Amalie Iuel løper semifinale på 400 meter hekk
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Eiking vurderer å bryte Arctic Race

  Odd Christian Eiking fikk en smertefull åpning på Arctic Race. Nå spøker det for fortsettelsen i rittet. – Jeg hadde fryktelig vondt i sittesårene, sier Eiking til TV 2. Det er uklart om Eiking, som har slitt med sittesår i hele sommer, stiller til start på fredagens 2. etappe.

  Eiking
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: NM-kveld