Hopp til innhold

Viktig overtidsseier for bunnlaget Aalesunds FK

Aalesunds FK kom under da Amidou Diop scoret et tidlig selvmål hjemme mot Sarpsborg 0–1 i søndagens kamp. Det ble så 1-1, 2–1 og 2–2 før innbytter Ebiye Moses scoret vinnermålet til 3–2 ett minutt på overtid.

AaFK er fortsatt sist på tabellen, men etter to strake seire står de nå med 18 poeng, tre bak Sandefjord og seks poeng bak Stabæk med seks poeng igjen.

– Det er godt. Vi har hatt en fin utvikling i det siste, og så er tabellsituasjonen som den er. Det har vært en omveltning etter at Christian (Johnsen, trener) kom inn. Relasjonene begynner å sitte, sier AaFKs Erlend Segberg til TV 2.

Aalesund
Foto: NTB

Sportsnyheter

Kastet ut av landslaget etter dette intervjuet – får støtte av norsk profil

Like etter at Josef Alami ble svensk mester i taekwondo gikk han hardt ut mot landslagsledelsen i et direktesendt intervju med SVT. Det fikk alvorlige konsekvenser.

Siste nytt

  • Trekker ikke Ingebrigtsen-boka: – Innholdet står seg

    Aschehoug gjør ingen endringer knyttet til salget av boka «Gjerts metode» etter at påtalemyndigheten har tatt ut tiltale mot Gjert Ingebrigtsen.

    Det bekrefter Jan Swensson, forlagssjef sakprosa på Aschehoug, til NRK.

    – Gjerts metode handler om trening, om sønnenes karrierer og om å prestere. Den handler om andre temaer enn det som er oppe i dag. Det foreligger ingen forhold som tilsier at vi skal trekke boka, skriver Swensson.

    Han legger til:

    – Innholdet i boka står seg uavhengig av det som nå har kommet fram.

    Gjert Ingebrigtsen ble mandag tiltalt for overtredelse av straffelovens paragraf 282, som gjelder mishandling i nære relasjoner. Han bestrider tiltalen.

    2k1aonjDqW0
    Foto: NTB
  • Filip Skari tatt ut på juniorlandslaget – går i mamma Bentes langrennsspor

    Filip Skari er én av fem løpere på herresiden som har fått plass på neste sesongs juniorlandslag i langrenn.

    Det er klart etter at Norges Skiforbund presenterte uttaket tirsdag.

    Skari-navnet klinger godt i langrennsøyemed. Bente Skari er en Norges store legender på kvinnesiden. Nå er sønnen Filip på vei opp og fram.

    Nittedal-løperen har fått plass på neste sesongs juniorlandslag sammen med Lars Heggen (Harestua), Mons Melbye (Årvoll), Halvor Kvennås (Byåsen) og Torjus Magnus Harbo (Fossum).

    På kvinnesiden består laget av Milla Grosberghaugen Andreassen (Bækkelaget), Hanna Engesæter Sørbye (Røa), Eline Klevberg Lerfall (Lånke), Johanne Bjugan (Leksdal) og Veronika Vikhamar Schuler (Heming).

    – Vi har tatt ut ti veldig spennende løpere. Vi har ekstremt mange dyktige juniorer i Norge, slik at et uttak som dette alltid vil være vanskelig. Resultater i junior-VM og Equinor norgescup sammenlagt er lagt til grunn for uttaket av årets Equinor juniorlandslag, sier landslagstrener Kristian Dahl. (NTB)

    Filip Skari
    Foto: NTB
  • Ruuds råkjør kan endre planene: – Må vurdere

    Tennisstjerne Casper Ruuds imponerende rekke med seirer den siste tiden har gjort at han må se an kampbelastningen fram mot Roland-Garros.

    Ruud har allerede spilt 38 kamper på ATP-touren denne sesongen. 31 av dem har endt med seier. I Barcelona sist uke tok han hjem sin hittil største tittel, og blant eksperter regnes han som kanskje den aller råeste på grusen før Grand Slam-turneringen Roland-Garros i slutten av mai.

    Etter Madrid kommer storturneringen i Roma før en mindre en i Genève (ATP250). Den siste kan bli aktuell å droppe, ifølge far og trener Christian Ruud:

    – Vi tar én turnering av gangen. Blir det mye i Madrid eller Roma, må man vurdere, sier treneren.

    Tirsdag skal Casper Ruud spille åttedelsfinalen i Madrid mot canadiske Félix Auger-Aliassime. (NTB)

    Casper Ruud Madrid
    Foto: Ana Beltran / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal