NRK Meny
Normal

Vanvittig Watford-seier på overtid

(Watford - Arsenal 2-1) Lille Watford fortsetter jubelsesongen i Premier League etter at Arsenal ble smadret med en scoring to minutter på overtid.

Arsenal gikk på en smell mot Watford da seieren glapp på overtid. Det endte til slutt 2-1 til Watford.

Watford slo Arsenal etter vanvittig overtidsscoring.

Laster innhold, vennligst vent..

Tom Cleverley sendte Waford-fansen til himmels på overtid hjemme på Vicarage Road.

Etter en kanonade mot Arsenal-målet var det til slutt Cleverly som banket ballen i nettaket.

Hans første scoring for klubben etter overgangen fra Everton sist sesong. Og hans første scoring for Watford på sju år. Den gangen var han på utlån fra Manchester United.

Manageren ba oss i pausen om å spille med mer selvtillit, og vi gjorde akkurat det i andre omgang. Troy (Deeney) kom inn og spilte en viktig rolle. Vi bygger noe her nå, vi har en fantastisk lagfølelse. Seieren på overtid gjør at vi reiser til Chelsea med stor selvtillit, sier Cleverley til BBC.

Per Mertesacker gav Arsenal oppskriftsmessig ledelsen i første omgang på en heading etter en corner. Hans første Premier League-mål på 1400 dager.

Men Watford, som har fått en meget talentfull manager i Marco Silva, snudde kampen i andre omgang.

– Skandale

Arsenal hadde flere store sjanser, men keeper Heurelho Gomes stod i veien med sine lange armer.

Først utlignet Troy Deeney på et tvilsomt idømt straffespark. Watfords Richarlison falt lett i duellen med Bellerin i feltet.

Arsenal-manager Arsene Wenger var ikke fornøyd med dommer Neil Swarbrick

– Det var en skandale å gi det straffesparket, men vi hadde mange sjanser til å avgjøre, og til slutt ble vi straffet, sier Wenger i et intervju vist på TV 2 Sport Premium.

– Når jeg har sett reprisen så er det vanskelig å forstå at det ble blåst straffe, men så lenge vi ikke scorer det andre målet så kan situasjoner som dette straffe deg, fortsetter Wenger.

Watford på fjerde

For etter et voldsomt trøkk i sluttminuttene fikk den tidligere klubben til pop-stjernen Elton John sitt fortjente vinner-mål.

Etter flipper-spill inne i feltet plasserte Cleverley matchvinner-scoringen kaldt i mål med innsiden av høyebeinet.

Arsenal hadde før kampen muligheten til å ta innpå forspranget til teten etter at både Manchester United og Chelsea avga poeng.

Men Arsenal ble derimot forbigått på tabellen av Watford, som med trepoengeren tok over fjerdeplassen med 15 poeng. Arsène Wengers menn er to poeng bak.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Start henter ny keeper

  Med Håkon Opdal ute til sommeren, hadde Start kun én seniorkeeper. Nå har klubben hentet tyske Jonas Deumeland, har de to.

  – Med situasjonen som oppstod med Håkon, måtte vi foreta oss noe, sier sportslig leder Tor-Kristian Karlsen.

  Tor-Kristian Karlsen
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Felder tar over Østerrike

  Andreas Felder er mannen som skal få Østerrikes hopplandslag tilbake i verdenstoppen. Felder ble presentert av det østerrikske skiforbundet fredag.

  – Jeg er overrasket over at jeg fikk tilbudet, men ser fram til oppgaven, sier Felder.

 • Wenger ferdig i Arsenal

  Arsène Wenger (68) gir seg som manager i Arsenal. Det skriver klubben i en pressemelding. – Etter nøye vurdering og diskusjoner med klubben, føler jeg tiden er riktig for å gi seg etter sesongen, sier franskmannen, som har ledet laget i over 21 år.

  Arsene Wenger
  Foto: Adrian Dennis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag