Vanvittig Watford-seier på overtid

(Watford - Arsenal 2-1) Lille Watford fortsetter jubelsesongen i Premier League etter at Arsenal ble smadret med en scoring to minutter på overtid.

Arsenal gikk på en smell mot Watford da seieren glapp på overtid. Det endte til slutt 2-1 til Watford.

Watford slo Arsenal etter vanvittig overtidsscoring.

Tom Cleverley sendte Waford-fansen til himmels på overtid hjemme på Vicarage Road.

Etter en kanonade mot Arsenal-målet var det til slutt Cleverly som banket ballen i nettaket.

Hans første scoring for klubben etter overgangen fra Everton sist sesong. Og hans første scoring for Watford på sju år. Den gangen var han på utlån fra Manchester United.

Manageren ba oss i pausen om å spille med mer selvtillit, og vi gjorde akkurat det i andre omgang. Troy (Deeney) kom inn og spilte en viktig rolle. Vi bygger noe her nå, vi har en fantastisk lagfølelse. Seieren på overtid gjør at vi reiser til Chelsea med stor selvtillit, sier Cleverley til BBC.

Per Mertesacker gav Arsenal oppskriftsmessig ledelsen i første omgang på en heading etter en corner. Hans første Premier League-mål på 1400 dager.

Men Watford, som har fått en meget talentfull manager i Marco Silva, snudde kampen i andre omgang.

– Skandale

Arsenal hadde flere store sjanser, men keeper Heurelho Gomes stod i veien med sine lange armer.

Først utlignet Troy Deeney på et tvilsomt idømt straffespark. Watfords Richarlison falt lett i duellen med Bellerin i feltet.

Arsenal-manager Arsene Wenger var ikke fornøyd med dommer Neil Swarbrick

– Det var en skandale å gi det straffesparket, men vi hadde mange sjanser til å avgjøre, og til slutt ble vi straffet, sier Wenger i et intervju vist på TV 2 Sport Premium.

– Når jeg har sett reprisen så er det vanskelig å forstå at det ble blåst straffe, men så lenge vi ikke scorer det andre målet så kan situasjoner som dette straffe deg, fortsetter Wenger.

Watford på fjerde

For etter et voldsomt trøkk i sluttminuttene fikk den tidligere klubben til pop-stjernen Elton John sitt fortjente vinner-mål.

Etter flipper-spill inne i feltet plasserte Cleverley matchvinner-scoringen kaldt i mål med innsiden av høyebeinet.

Arsenal hadde før kampen muligheten til å ta innpå forspranget til teten etter at både Manchester United og Chelsea avga poeng.

Men Arsenal ble derimot forbigått på tabellen av Watford, som med trepoengeren tok over fjerdeplassen med 15 poeng. Arsène Wengers menn er to poeng bak.

• Ny teknikktrener for alpinkvinnene: – Glade for at vi er attraktive for de beste trenerne i verden

Østerrikske Johannes Zöchling (44) har blitt ansatt som ny hovedtrener for de norske alpinkvinnenes teknikklag.

Det skriver Norges Skiforbund i en pressemelding.

– Vi er glade for at Johannes velger å bli med oss og ser fram til å få han på laget. «Hannes» har en sterk og variert bakgrunn, med gode resultater, forteller alpinsjef Claus Johan Ryste.

Zöchling kommer fra Det østerrikske skiforbundet, hvor han har jobbet i ulike roller de siste 15 årene. Blant annet har han hatt ansvaret for kvinnenes teknikklag i seks år, mens han de siste tre sesongene har hatt ansvar for rekrutteringslandslaget på herresiden.

Østerrikeren tar over for Janne Haralla, som har fått en rolle i den amerikanske superstjernen, Mikaela Shiffrins, lag. (NTB)

Thea Louise Stjernesund i Kranjska Gora
  • Chelsea bekrefter: Enzo mister resten av sesongen

Chelseas Enzo Fernandez mister resten av sesongen, det melder klubben på sine nettsider.

Argentineren har vært under kniven på grunn av et lyskeproblem, og Chelsea bekreftet at operasjonen var vellykket. Samtidig betyr det at han er ute resten av sesongen.

23-åringen har spilt 62 kamper for klubben etter at de hentet ham i januar i fjor.

Carabao Cup - Final - Chelsea v Liverpool
  • Wada skal etterforskes etter kritikk i dopingsak

Verdens Antidopingbyrå (Wada) har bedt om en uavhengig gjennomgang av byråets håndtering av saken om en mulig dopingsak med noen av verdens beste svømmere.

Ifølge Wada skal sveitseren Eric Cottier få adgang til sakens innhold og gi sin vurdering av byråets behandling av saken. Wada opplyser at arbeidet ventes å være ferdig om to måneder.

– Wadas integritet og omdømme er under angrep. I de siste dagene er Wada blitt anklaget for partiskhet overfor Kina, opplyser antidopingbyrået.

Lørdag kom nyheten om at kinesiske svømmere hadde spor av hjertemedisinen trimetazidin i prøver avgitt noen måneder før sommerlekene i 2021. 13 av dem deltok i OL i Tokyo.

Kinesiske antidopingmyndigheter har avvist anklagene og hevder at utøverne skal ha fått i seg stoffet i mat under et stevne.

Senere stilte Wada seg bak den forklaringen. Det har fått blant andre Det amerikanske antidopingbyrået (Usada) til å reagere sterkt. Den amerikanske antidopingsjefen Travis Tygart gikk mandag hardt ut mot Wada og mente at de dekket over for kineserne. (NTB)