Van Gaal: – Det er over

Louis van Gaal var ordknapp men kontant da han forlot Manchester Uniteds hotell i formiddag. Samtidig har ekspertene allerede begynt å diskutere etterfølgeren José Mourinho.

Van Gaal

PÅ VEI UT: manchester Uniteds omstridte manager Louis van Gaal.

Foto: John Sibley / Reuters

I går meldte flere britiske medier, inkludert BBC, at Louis van Gaal er ferdig i Manchester United og at kontroversielle José Mourinho tar over.

I dag, morgenen etter FA-cuptriumfen, stod mediene klare utenfor Manchester Uniteds hotell for å få en kommentar fra van Gaall.

Rundt 13.00 kom 64-åringen ut av hotellet. Sky Sports ba ham om å kommentere ryktene om at han er ferdig i klubben. Ifølge reporter James Cooper svarte han følgende:

– Nei. Nei. Det er slutt.

Du kan se videoen av van Gaal som signerer autografer og forlater hotellet under, via Sky Sports' offisielle Twitter-konto:

Laster Twitter-innhold

Tror ikke Mourinho blir lenge

Samtidig har ekspertene begynt å diskutere hvordan det kommer til å gå for mannen som nå skal overta, portugisiske José Mourinho.

Tidligere United-spiller Phil Neville tror ikke han varer lenge.

– Han kommer ikke til å bli lenge på Old Trafford, kanskje to eller tre år, det virker som det er så lenge han varer i fotballklubber, sier Neville til BBC, ifølge AFP.

– Det er et mønster med José. Han havner i konflikt med noen av spillerne, blir misfornøyd og laget sliter. Han kommer til en klubb, klubben får suksess, men han blir ikke værende lenge, sier Neville.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM svømming kortbane
VM svømming kortbane