NRK Meny
Normal

Van Gaal: – Det er over

Louis van Gaal var ordknapp men kontant da han forlot Manchester Uniteds hotell i formiddag. Samtidig har ekspertene allerede begynt å diskutere etterfølgeren José Mourinho.

Van Gaal

PÅ VEI UT: manchester Uniteds omstridte manager Louis van Gaal.

Foto: John Sibley / Reuters

I går meldte flere britiske medier, inkludert BBC, at Louis van Gaal er ferdig i Manchester United og at kontroversielle José Mourinho tar over.

I dag, morgenen etter FA-cuptriumfen, stod mediene klare utenfor Manchester Uniteds hotell for å få en kommentar fra van Gaall.

Rundt 13.00 kom 64-åringen ut av hotellet. Sky Sports ba ham om å kommentere ryktene om at han er ferdig i klubben. Ifølge reporter James Cooper svarte han følgende:

– Nei. Nei. Det er slutt.

Du kan se videoen av van Gaal som signerer autografer og forlater hotellet under, via Sky Sports' offisielle Twitter-konto:

Laster Twitter-innhold

Tror ikke Mourinho blir lenge

Samtidig har ekspertene begynt å diskutere hvordan det kommer til å gå for mannen som nå skal overta, portugisiske José Mourinho.

Tidligere United-spiller Phil Neville tror ikke han varer lenge.

– Han kommer ikke til å bli lenge på Old Trafford, kanskje to eller tre år, det virker som det er så lenge han varer i fotballklubber, sier Neville til BBC, ifølge AFP.

– Det er et mønster med José. Han havner i konflikt med noen av spillerne, blir misfornøyd og laget sliter. Han kommer til en klubb, klubben får suksess, men han blir ikke værende lenge, sier Neville.

Siste nytt

 • Zuccas nye sjef klar

  51 år gamle David Quinn er ansatt som ny trener for Mats Zuccarellos NHL-klubb New York Rangers. Quinn kommer fra trenerjobben til Boston University. Quinn erstatter Alain Vigneault. Han fikk sparken bare timer etter at New York Rangers ikke tok seg til NHL-sluttspillet for første gang siden 2010.

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Elsa / Getty Images
 • Ancelotti blir Napoli-trener

  Carlo Ancelotti (58) har skrevet under en treårskontrakt som trener for serie A-klubben Napoli. Ancelotti fikk sparken i Bayern München sist høst. Han erstatter Maurizio Sarri som ledet Napoli til andreplass bak Juventus. Sarri skal være aktuell som ny trener i både Chelsea og Zenit St. Petersburg.

  SOCCER-ITALY-NAP/
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal