NRK Meny
Normal

Van Gaal: – Det er over

Louis van Gaal var ordknapp men kontant da han forlot Manchester Uniteds hotell i formiddag. Samtidig har ekspertene allerede begynt å diskutere etterfølgeren José Mourinho.

Van Gaal

PÅ VEI UT: manchester Uniteds omstridte manager Louis van Gaal.

Foto: John Sibley / Reuters

I går meldte flere britiske medier, inkludert BBC, at Louis van Gaal er ferdig i Manchester United og at kontroversielle José Mourinho tar over.

I dag, morgenen etter FA-cuptriumfen, stod mediene klare utenfor Manchester Uniteds hotell for å få en kommentar fra van Gaall.

Rundt 13.00 kom 64-åringen ut av hotellet. Sky Sports ba ham om å kommentere ryktene om at han er ferdig i klubben. Ifølge reporter James Cooper svarte han følgende:

– Nei. Nei. Det er slutt.

Du kan se videoen av van Gaal som signerer autografer og forlater hotellet under, via Sky Sports' offisielle Twitter-konto:

Laster Twitter-innhold

Tror ikke Mourinho blir lenge

Samtidig har ekspertene begynt å diskutere hvordan det kommer til å gå for mannen som nå skal overta, portugisiske José Mourinho.

Tidligere United-spiller Phil Neville tror ikke han varer lenge.

– Han kommer ikke til å bli lenge på Old Trafford, kanskje to eller tre år, det virker som det er så lenge han varer i fotballklubber, sier Neville til BBC, ifølge AFP.

– Det er et mønster med José. Han havner i konflikt med noen av spillerne, blir misfornøyd og laget sliter. Han kommer til en klubb, klubben får suksess, men han blir ikke værende lenge, sier Neville.

Siste nytt

 • TV 2: Thoresen på vei til KHL igjen

  Patrick Thoresen ser ut til å forlate Storhamar etter søndagens kamp mot Frisk Asker. Ifølge TV 2 skal ishockeyveteranen igjen spille i SKA St. Petersburg.

  Spilleren har selv ikke kommentert nyheten om overgangen. Thoresen spilte for SKA i perioden 2011-2015.

  GET-Ligaen i hockey 2017/18: Frisk Asker - Storhamar
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Hadde møte om Northugs oppførsel

  Landslagsutøvere i langrenn og Norges Skiforbund diskuterte Petter Northugs oppførsel i et møte tirsdag.

  Telefonmøtet ble holdt mellom enkelte personer i Norges Skiforbund og de tillitsvalgte i elitelandslagene for langrenn, skriver VG.

  Avisen skriver at flere i utøvergruppen har reagert negativt på Northugs Instagram-stunt. I tillitsmannsutvalget sitter Ingvild Flugstad Østberg, Eirik Brandsdal, Martin Johnsrud Sundby og Ragnhild Haga.

  Northug
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Røste ber Norge vente med OL

  Skipresident Erik Røste ber Norge vente med en ny OL-søknad. Både Telemark og Vestlandet har meldt sin interesse for å arrangere OL i 2026.

  – Etter min mening er det for tidlig å starte en ny prosess allerede nå, sier han til NTB.

  Skipresidenten
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Firenasjonersturnering håndball kvinner: Norge - Sør-Korea
4-4-2 Europa League: Rosenborg - Real Sociedad