NRK Meny
Normal

Van Gaal: – Det er over

Louis van Gaal var ordknapp men kontant da han forlot Manchester Uniteds hotell i formiddag. Samtidig har ekspertene allerede begynt å diskutere etterfølgeren José Mourinho.

Van Gaal

PÅ VEI UT: manchester Uniteds omstridte manager Louis van Gaal.

Foto: John Sibley / Reuters

Artikkelen er mer enn ett år gammel.

I går meldte flere britiske medier, inkludert BBC, at Louis van Gaal er ferdig i Manchester United og at kontroversielle José Mourinho tar over.

I dag, morgenen etter FA-cuptriumfen, stod mediene klare utenfor Manchester Uniteds hotell for å få en kommentar fra van Gaall.

Rundt 13.00 kom 64-åringen ut av hotellet. Sky Sports ba ham om å kommentere ryktene om at han er ferdig i klubben. Ifølge reporter James Cooper svarte han følgende:

– Nei. Nei. Det er slutt.

Du kan se videoen av van Gaal som signerer autografer og forlater hotellet under, via Sky Sports' offisielle Twitter-konto:

Laster Twitter-innhold

Tror ikke Mourinho blir lenge

Samtidig har ekspertene begynt å diskutere hvordan det kommer til å gå for mannen som nå skal overta, portugisiske José Mourinho.

Tidligere United-spiller Phil Neville tror ikke han varer lenge.

– Han kommer ikke til å bli lenge på Old Trafford, kanskje to eller tre år, det virker som det er så lenge han varer i fotballklubber, sier Neville til BBC, ifølge AFP.

– Det er et mønster med José. Han havner i konflikt med noen av spillerne, blir misfornøyd og laget sliter. Han kommer til en klubb, klubben får suksess, men han blir ikke værende lenge, sier Neville.

Siste nytt

  • Isabelle Pedersen helt sist

    Isabelle Pedersen skuffet på 100 meter hekk fredagens Diamond League-stevne i Monaco.

    Hun kom helt sist med tiden 13,03. – Det så ut som det stoppet litt opp for henne, hun hadde kanskje ikke det massive trykket, sier NRKs kommentator Jann Post.

    Isabelle Pedersen sist i sitt heat.

Sendeplan

Kl. Program Kanal